Najbolji poljoprivredni zajmovi u 2022.: 5 bitnih stvari koje trebate znati

Želite li osigurati najbolje poljoprivredne zajmove za svoje poljoprivredno poslovanje u 2022.? National Business Capital, vodeće tržište za mala i srednja poduzeća FinTech, može vam pomoći pronaći PRAVOG zajmodavca na njihovom tržištu od 75+ zajmodavaca

Poljoprivredna industrija je jedinstvena na mnogo načina, ali na kraju krajeva, farme su također poslovi . Svaki će trebati kapital za plaćanje troškova, zapošljavanje zaposlenika, kupnju potrebne opreme i priuštiti prilike za rast, što može biti teško s obzirom na sezonalnost industrije.

Mjeseci niske poslovne aktivnosti mogu pojesti vaše novčane rezerve i dovesti u pitanje vašu sposobnost da započnete svoju užurbanu sezonu na čvrstoj osnovi.

Neki poduzetnici u poljoprivrednoj

Industriji odluče smanjiti troškove u drugim područjima svog poslovanja kako bi si priuštili troškove i prilike, ali možete sačuvati integritet svojeg poslovanja osiguravanjem poljoprivrednih zajmova kako biste pokrenuli svoj rast i pomogli vam da nadmašite svoju konkurenciju.

Poljoprivrednim poduzetnicima dostupni su različiti proizvodi poljoprivrednih zajmova, poput oročenih zajmova, poslovnih kreditnih linija i poslovnih predujmova.

Postoje i specifičnije mogućnosti zajma, kao što su zajmovi za posjedovanje farme , koji su posebno dizajnirani za poljoprivrednike koji žele kupiti ili proširiti ranč ili farmu.

Svaka od ovih opcija ima specifične kvalitete koje bi jednu mogle učiniti korisnijom za vašu situaciju od druge, stoga je važno detaljno pregledati svoje opcije kako biste bili sigurni da dobivate najbolju ponudu.

Možda ste pronašli savršen poljoprivredni

Kredit za svoju operaciju, ali pronalaženje zajmodavca za financiranje vaše operacije može biti još jedna prepreka.

Mogli biste ići tradicionalnim putem i pronaći banku ili kreditnu uniju, ali ti zajmodavci imaju stroge uvjete podobnosti i dugotrajne postupke preuzimanja rizika koji mogu odvratiti neke vlasnike tvrtki.

Mrežni zajmodavci imat će manje restriktivne zahtjeve , ali često u prosjeku imaju više kamatne stope, što mogućnost posuđivanja može učiniti manje nego idealnom.

Uz toliko opcija, morat ćete odvojiti vrijeme da dovršite svoju pretragu ili se možete udružiti s tržištem zajmodavaca kako biste pojednostavili proces.

Informacije su moć i pomažu u potpunom Funkcije baze podataka e-pošte razumijevanju mogućnosti prije nego što počnete tražiti zajmodavce. Ovdje je sve što trebate znati o osiguravanju poljoprivrednog zajma za svoju tvrtku.

funkcije baze podataka e-pošte

1. Što je poljoprivredni zajam?

Poljoprivredni zajmovi su opcije financiranja რა არის CPaaS? osmišljene posebno za poljoprivrednu industriju. Ministarstvo poljoprivrede Sjedinjenih Američkih Država (USDA) ima mnoge opcije zajmova dostupne poljoprivrednicima. Uključujući zajmove za vlasništvo farme, zajmove za poslovanje i hitne zajmove .

Sve ove opcije specifične su za poljoprivrednike i one koji rade u poljoprivrednoj industriji, pa će poduzetnici u drugim sektorima morati istražiti druge mogućnosti za financiranje svog rasta.

Poljoprivrednici i poljoprivredni poduzetnici također mogu osigurati tradicionalne mogućnosti zajma za svoje tvrtke ako im je potrebno. Kreditne linije, gotovinski predujmovi trgovaca i financiranje fakturama mogu pomoći poljoprivrednicima dok upravljaju svojim poslovanjem.

Poljoprivredni zajam možete koristiti iz mnogo različitih razloga

Poput kupnje nove opreme za povećanje atb directory produktivnosti. Također možete proširiti svoju farmu, kupiti drugu farmu ili osigurati zajam za potrebe obrtnog kapitala; Izbor je vaš.

Neke opcije poljoprivrednih zajmova od vas će zahtijevati da pokažete svoj plan korištenja posuđenih sredstava. Pa svakako imajte plan na umu kada počnete razgovarati sa zajmodavcima.

2. Koje su različite vrste poljoprivrednih kredita?

Bilo da trebate kupiti opremu, zaposliti dodatno osoblje ili proširiti opseg svoje farme. Možete podnijeti zahtjev za razne vrste poljoprivrednih zajmova. Uključujući operativne zajmove, zajmove za vlasništvo nad poljoprivrednim imanjima, mikrozajmove, zajmove za mlade i hitne zajmove za poljoprivredne potrebe.

Operativni zajmovi

Prema USDA Agenciji za poljoprivredne usluge, operativni zajmovi su “vrijedan resurs za pokretanje. Održavanje i jačanje farme ili ranča”, jer se mogu koristiti za kupnju stoke. Sjemena ili pokrivanje operativnih troškova. Maksimalni iznos koji možete posuditi putem zajma za poslovanje farme je 400.000 USD . S uvjetima otplate općenito između 12 mjeseci i sedam godina.

Zajmovi za vlasništvo nad farmama

Kao što naziv sugerira, zajmovi za vlasništvo farmi koriste se za financiranje kupnje ili proširenja postojećih farmi. Također možete koristiti zajam za vlasništvo nad farmom kako biste poboljšali svoj trenutni rad. Povećali produktivnost ili “pomogli oko posjeda zemlje kako biste sačuvali poljoprivredno zemljište za buduće generacije”, prema USDA-i.

Ova opcija financiranja uključuje maksimalno ograničenje posudbe od 600.000 USD i uvjete otplate do 40 godina. Također možete odabrati da osigurate predujam zajma za vlasništvo nad farmom, koji pomaže ženama. Manjinama i novim poduzetnicima financirati kupnju novog poljoprivrednog zemljišta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *