Εισερχόμενο μάρκετινγκ ή ABM; Ποιο να χρησιμοποιήσω;

Ήσασταν ποτέ αναποφάσιστοι μεταξύ του Inbound Marketing και του Account-Based Marketing (ABM); δεν είσαι μόνος. Και οι δύο στρατηγικές μπορούν να επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, αλλά ποια να επιλέξετε εξαρτάται από τους συγκεκριμένους στόχους και το κοινό-στόχο σας.

Θα σας βοηθήσουμε να αναλύσετε αυτές τις στρατηγικές μάρκετινγκ για να προσδιορίσετε ποιες είναι οι καλύτερες για την επιχείρησή σας.

εισερχόμενο μάρκετινγκ ή ABM

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε το Inbound Marketing για να αναπτύξετε την επιχείρησή ΣΑΣ;

Γιατί το Inbound Marketing και το ABM έχουν σημασία
Το αποτελεσματικό μάρκετινγκ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχειρηματικής ανάπτυξης, αλλά με τόσες πολλές στρατηγικές εκεί έξω, από Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS πού ξεκινάτε; Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους το εισερχόμενο μάρκετινγκ και το μάρκετινγκ βάσει λογαριασμού (ABM) αξίζουν την προσοχή σας, με πολλά δεδομένα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Εσωτερικό Μάρκετινγκ: Η Ισχυρή Μηχανή της Μολύβδου Γενιάς

Ενισχύστε τη ροή δυνητικών πελατών σας: Οι εταιρείες με ανώτερες στρατηγικές εισερχόμενου μάρκετινγκ δημιουργούν 54% περισσότερους δυνητικούς πελάτες από ό,τι υστερούν. Φανταστείτε μια σταθερή ροή αναγνωρισμένων δυνητικών Naviguer dans les nouvelles analyses de Twitter πελατών που προσελκύονται φυσικά από την επωνυμία σας – αυτή είναι η μαγεία του εισερχόμενου μάρκετινγκ.
Μειώστε το κόστος απόκτησης πελατών: Το εισερχόμενο μάρκετινγκ όχι μόνο δημιουργεί δυνητικούς πελάτες αλλά είναι και φιλικό προς το κόστος. Το HubSpot δείχνει ότι οι εταιρείες με εξαιρετική εσωτερική στρατηγική επιτυγχάνουν μια εκπληκτική μείωση 61% στο κόστος απόκτησης πελατών. Αυτή είναι η σημαντική απόδοση επένδυσης (ROI) στην οποία πρέπει να εστιάσετε.

ABM: Παροχή εξαιρετικά συνεργιστικών αποτελεσμάτων σε λογαριασμούς υψηλής αξίας

Υπεραυξημένη απόδοση επένδυσης: Η στόχευση καμπανιών όπως η ABM μπορεί να προσφέρει έως και 208% περισσότερη απόδοση επένδυσης σε σχέση με τις παραδοσιακές στρατηγικές μάρκετινγκ. Η ABM σάς βοηθά να εστιάσετε στους λογαριασμούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία, μεγιστοποιώντας την απόδοση των προσπαθειών μάρκετινγκ που κάνετε.

Επιταχύνετε τον κύκλο πωλήσεών σας:

Στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, η ταχύτητα είναι η ουσία. Οι έμποροι που χρησιμοποιούν ABM έχουν aero leads μικρότερους κύκλους πωλήσεων [Demand Gen, HubSpot]. Η ABM προωθεί ισχυρότερες σχέσεις με βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων και απλοποιεί την πορεία προς το κλείσιμο των συμφωνιών.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *