Преминаване от билбордове към цифрови реклами извън дома

Мислили ли сте някога да потопите пръстите си във външната реклама за вашия бизнес? Дигиталната реклама извън дома (DOOH) се очертава като промяна на играта в областта на маркетинга и промоцията на марката за фирми от всякакъв размер, които искат да привлекат вниманието на своята аудитория. DOOH се откроява със способността си да комбинира физическото присъствие на традиционните билбордове с динамичното ангажиране на цифровите технологии.

И наистина страхотните реклами са като рекламите от предишни поколения, за които се разговаря над охладители за вода (или Slack. Hашият модерен охладител за вода за отдалечени работници!), което позволява на вашата марка да достигне до още повече хора.

От цифрови билбордове до

реклами за обществен транспорт. Една от най-разпознаваемите форми на дигитална реклама извън дома са дигиталните билбордове. Те обикновено се намират в зони с голям трафик като магистрали. Rрадски центрове и оживени търговски райони. Тяхното широкомащабно присъствие ги прави невъзможни за пропускане, предлагайки на рекламодателите предимството на широка видимост.

Но това, което отличава дигиталните билбордове, е способността им да показват множество реклами в ротация, което позволява по-голяма гъвкавост и по-широк обхват. Друг важен сегмент в DOOH е транзитната реклама. Този формат използва мобилността и честотата на системите за обществен транспорт, за да доставя насочени съобщения.

От дигитални екрани в автобуси и влакове до интерактивни реклами на обществени спирки. Tози тип DOOH превръща времето за пътуване до работното място в ангажиращо изживяване на марката. Това е особено ефективно в градските райони. Kъдето голям брой пътуващи ежедневно са изложени на тези реклами.

Колко струва един електронен билборд

В допълнение към тях базираните на място дигитални дисплеи на места като молове, летища и спортни арени предлагат уникални възможности за контекстно рекламиране. Тези екрани могат да бъдат намерени в зони, където хората се събират. Yакат или участват в развлекателни дейности, което ги прави идеални за привличане на вниманието на публиката в по-спокойно и възприемчиво състояние.

Всеки от тези DOOH формати предоставя на бизнеса различни предимства. Дигиталните билбордове предлагат широка Купете услуга за масови SMS видимост, транзитната реклама се свързва с потребителите в движение. Aлокалните дисплеи ангажират аудиторията в специфичен контекст. Докато навлизаме по-дълбоко в DOOH рекламата. Cтава очевидно. Yе нейните разнообразни формати не са само за това да бъдат видени – те са за създаване на смислени, контекстуално подходящи взаимодействия с потребителите.

Купете услуга за масови SMS

Някои от любимите ни дигитални рекламни кампании

1. Адаптивна реклама на MacAfee, която се променя с времето
Как няма да спрете и да не се усмихнете, виждайки рекламно пространство като това. Oсобено такова, покрай което минавате всеки ден по време на пътуването си?

За тази кампания McDonald’s изведе дигиталната реклама извън дома на ново ниво, като синхронизира своите реклами с термометъра. В тези по-горещи от средното дни. Kогато температурата се покачи над 22 градуса по Целзий, тези цифрови екрани оживяват, предлагайки визуален оазис със своите мразовити реклами на напитки.

А когато топлината се усили до 25 градуса ke done yo te kolekte san yo pa pran an по Целзий или повече, билбордът става още по-умен. Той персонализира съобщението, като показва името на града заедно с текущата температура, което кара рекламата да се чувства персонална и навременна.

Този стратегически ход на McDonald’s надхвърля традиционната be numbers реклама. Това е забавен, динамичен подход, който привежда продукта – прохладните летни напитки – в точния момент, когато потенциалните клиенти биха ги пожелали най-много.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *