Spooky Social Media Contests

Spooky Social Media Οι διαγωνισμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι. Aαπό τις πιο αποτελεσματικές διαφημιστικές ιδέες για το Halloween για την προσέλκυση οπαδών και την επέκταση της εμβέλειας της επωνυμίας σας. Η διοργάνωση ενός διαγωνισμού με θέμα το. Halloween, όπως το να προσκαλέσετε τους ακόλουθούς σας να μοιραστούν. Wφωτογραφίες με τα καλύτερα κοστούμια τους ή απόκοσμες διακοσμήσεις σπιτιού, μπορεί. Vνα αυξήσει σημαντικά την αφοσίωση. Αυτοί οι διαγωνισμοί όχι μόνο δημιουργούν ενθουσιασμό γύρω από την επωνυμία σας. A αλλά ενθαρρύνουν επίσης το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες. T το οποίο είναι βασικό για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας της κοινότητας.

Βεβαιωθείτε ότι ο διαγωνισμός σας ταιριάζει άψογα στις

Oυνολικές ιδέες μάρκετινγκ της επιχείρησης για το Halloween. Για παράδειγμα, μια επωνυμία γυμναστικής θα μπορούσε να ζητήσει από τους συμμετέχοντες να δημοσιεύσουν τις καλύτερες selfies τους με «απόκοσμο εξοπλισμό προπόνησης», ενώ μια επωνυμία μόδας μπορεί να ζητήσει εμφανίσεις μακιγιάζ για το Halloween. Ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα στους ακόλουθούς σας, ευθυγραμμίζεστε με τις διακοπές, ενώ διατηρείτε την επωνυμία σας στην κορυφή.

Παράδειγμα: Μια δημιουργική στρατηγική μάρκετινγκ για το

Halloween θα ήταν η προσφορά ενός μεγάλου Αγοράστε Αριθμός κινητού τηλεφώνου βραβείου για την καλύτερη υποβολή χρήστη, όπως ένα κουπόνι καταστήματος ή ένα αποκλειστικό πακέτο προϊόντων, ενώ θα ενσωματωθούν διαδραστικά στοιχεία όπως ιστορίες Instagram για ψηφοφορία για τις καλύτερες συμμετοχές.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε εορταστικά hashtags όπως #HalloweenContest και #SpookySavings για να αυξήσετε την προβολή των καμπανιών μάρκετινγκ με θέμα το Halloween.

Αγοράστε Αριθμός κινητού τηλεφώνου

3. Εκπτώσεις trick-or-treat

Η προσφορά εκπτώσεων σε στυλ κόλπο είναι μια από τις πιο μοναδικές ιδέες μάρκετινγκ για το Halloween που ενθαρρύνει τους azb directory πελάτες να ασχοληθούν με την επωνυμία σας με διασκεδαστικό και εορταστικό τρόπο. Δώστε στους πελάτες την ευκαιρία να επιλέξουν μια «μυστηριώδη απόλαυση» είτε στο διαδίκτυο είτε στο κατάστημα, αποκαλύπτοντας μια έκπτωση ή μια ειδική προσφορά.

Αυτού του είδους τα στοιχεία έκπληξη

Προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη τροπή στις Reporting Dashboard Deal Pipeline παραδοσιακές προσφορές και κάνουν τις διαφημιστικές σας ιδέες για το Halloween να αισθάνονται φρέσκες και συναρπαστικές.

Η ενσωμάτωση αυτής της τακτικής στις ιδέες μάρκετινγκ της επιχείρησής σας για το

Halloween όχι μόνο αυξάνει τις πωλήσεις. A αλλά και κρατά τους πελάτες να επιστρέφουν για να δουν ποιες εκπτώσεις ή προσφορές μπορεί να κερδίσουν.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *