Liikluse jälgimine aitab turundajatel hinnata

nende sisuturunduse üldist haaret ja tõhusust. Need KPI-d aitavad turundajatel tuvastada, millised sisu osad tõmbavad kõige rohkem vaatajaid ja millistest kanalitest.

Liiklustrendide mõistmine aja jooksul võib aidata prognoosida tulevast kasvu ja tuvastada potentsiaalseid valdkondi, mida sisustrateegias parandada.

Sotsiaalsed mõõdikud

Sotsiaalsed mõõdikud näitavad brändi kohalolekut ja mõju sotsiaalmeedia platvormidel.

  • Jagamised ja meeldimised : teie 2024. aasta uuendatud telefoninumbri müügivihje kogu maailmast sisu sotsiaalmeedias jagatud või meeldimise kordade arv, mis näitab selle populaarsust ja seotust.
  • Jälgib : teie sisust tulenev jälgijate arvu kasv võib viidata brändi kasvule ja atraktiivsusele.
  • Mainib : kui sageli teie kaubamärki või sisu sotsiaalmeedia platvormidel mainitakse? See võib olla kasulik mõõdupuu brändi nähtavuse ja sisu mõju kohta.

Need võrdlusnäitajad on üliolulised, et mõõta, kuidas sisu toimib sotsiaalsetes ruumides, kus kasutajate suhtlus on dünaamilisem ja kogukondlikum.

2024. aasta uuendatud telefoninumbri müügivihje kogu maailmast

Sotsiaalsete mõõdikute kõrge jõudlus on sageli korrelatsioonis suurenenud brändi eksponeerimise ja seotusega, suurendades sisu ulatust väljapoole vahetut vaatajaskonda.

Samuti võivad nad anda reaalajas tagasisidet üldsuse arusaamade kohta brändist, pakkudes väärtuslikke teadmisi, mida saab kasutada turundustaktika kiireks ja tõhusaks kohandamiseks.

Konversioonimõõdikud

Konversioonimõõdikud on See analüüs kasutab tavaliselt SEO tööriistu võtmetähtsusega sisuturunduse tõhususe määramisel ärieesmärkide saavutamisel, nagu müügivihjete genereerimine, müük või muud sihitud tegevused.

See on võib-olla kõige otsesemalt seotud äritulemustega.

  • Konversioonimäär : kasutajate protsent, kes sooritavad soovitud toimingu (nt registreeruvad uudiskirja saamiseks, sooritavad ostu või täidavad kontaktivormi), jagatud külastajate koguarvuga.
  • Müügivihjete loomine : teie sisu põhjal loodud uute müügivihjete arv. See mõõdik aitab määrata teie sisu tõhusust potentsiaalsete klientide kasvatamisel.
  • Kulu konversiooni kohta : konkreetse sisuosa kaudu konversiooni saamise kulu. See aitab teil mõista oma sisuturunduskampaaniate majanduslikku väärtust.

Need kriteeriumid mõõdavad, kui tõhusalt ärgitab sisu vaatajaskonda

 

Need näitavad, millised sisutüübid ja levikanalid on konversioonide suurendamisel kõige tõhusamad. See ülevaade võimaldab toimivuse optimeerimiseks sisuturunduse strateegiaid viimistleda, tagades, et turundusressursse investeeritakse kõige mõjukamatesse tegevustesse.

Lisaks saavad nad aidata turundus- ja müügiosakondadel õigustada eelarvete eraldamist sisuturundusele, näidates oma otsest panust tulude teenimisse.

Mõistes, milliseid sisuturunduse mõõdikuid jälgida, on oluline ära tunda tegurid, mis võivad mõjutada nende täpsust ja asjakohasust.

Tegurid, mida sisuturunduse analüüsis arvesse võtta

Sisuanalüütika strateegia changsha mobile phone number list koostamisel on olulisi tegureid, millest ei saa mööda vaadata. Jaotagem need elemendid lahti, et paremini mõista, mida igaüks endast kujutab.

Konkurentide analüüs

Konkurentide analüüs tähendab konkurentide sisustrateegiate hindamist, et mõista nende tugevaid ja nõrku külgi võrreldes teie enda omadega.

See analüüs hõlmab nende toodetava sisu tüüpide, kasutatavate kanalite, postituste sageduse ja seotuse määra hindamist.

Konkurentide analüüsi läbiviimine võimaldab teil võrrelda oma sisu teiste oma valdkonna esindajatega.

See aitab tuvastada hästi toimivaid sisuteemasid ja strateegiaid, mis võivad potentsiaalselt paljastada turutrende, millest võite puududa. See annab ka ülevaate valdkondadest, kuhu teie konkurendid ei pruugi investeerida, pakkudes teile võimalusi nende lünkade täitmiseks ja

Sisulünkade analüüs

Oma sisus lünkade tuvastamine võib teie turundusstrateegiat teravdada ja anda teile konkurentsieelise. See võimaldab teil tuvastada teemad või märksõnad, mida teie sisu praegu ei hõlma, kuid mis on teie sihtrühma jaoks väärtuslikud .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *