YouTube’i reklaamide ja mõjutajaturunduse kasutamine

On hästi teada, et mõjutajad võivad õige strateegiaga suurendada teie brändide nähtavust ning suurendada müüki ja müügivihjeid, kuid kas olete Spetsiaalne juht proovinud kombineerida nii YouTube’i reklaame kui ka YouTube’i mõjutajaid?

Tavaliselt on YouTube’i reklaamikampaania loomisel populaarne strateegia sihtida kanaleid, kus on teie sihtrühm, kuid mis siis, kui teete ka otse koostööd mõne mõjutajaga, kelle kanaleid YouTube’i reklaamide abil sihite?

Vastus sellele on lihtne, teie kampaaniad on tõenäoliselt edukamad. Kuid need on ka kallimad, kui te ei plaaninud läbi viia kahte erinevat tüüpi turunduskampaaniaid, näiteks kui esitate videoreklaame, kuid mitte mõjutajate turundust.

Asjad, mida enne selle strateegia kasutamist kaaluda

Nii YouTube’i videoreklaamid kui ka mõjutajaturundus on olulised digitaalse turunduse strateegiad, mida kasutada, kui soovite luua tugeva kaubamärgi, mis püsib kasutusel veel palju aastaid.

Siiski on ka mõningaid asju, mida meeles pidada, enne kui strateegiasse liiga kaugele sukelduda.

Näiteks kui te pole kunagi YouTube’i videoreklaame esitanud ega mõjutajaga koostööd teinud, peaksite esmalt tutvuma mõlema lähenemisviisiga, kuna need on üsna erinevad.

Samuti, kui teil pole mõlema asja korraga tegemiseks piisavalt eelarvet, võite keskenduda lihtsalt sellele, millel on teie ettevõttele tõenäoliselt suurim mõju, milleks võivad olla YouTube’i reklaamid, YouTube’i mõjutajad või isegi midagi muud.

Mõlemat tüüpi kampaaniate tähtsuse mõistmine

Enne kui sukeldume sügavamale selle strateegia elluviimisse, on oluline, et mõistaksite nii YouTube’i reklaamikampaaniate kui ka mõjutajaturunduse väärtust.

YouTube’i videoreklaamid on suurepärane viis bränditeadlikkuse suurendamiseks ja liikluse suunamiseks oma sihtlehtedele, kus võite püüda müügivihjeid (nt nende e-posti aadresse) või suurendada toodete müüki.

Mõjutajad töötavad sarnaselt, nad saavad teie brändi eest käendada inimestele, kes neid jälgivad ja kuulavad; Tõenäoliselt kaalub see vaatajaskond teid ostuotsuse tegemisel või teie teenuste vajaduse ilmnemisel.

Spetsiaalne juht

YouTube’i reklaamide ja mõjutajatega alustamine

Ma ei käsitle nende kahe kampaania seadistamise etappe, kuna need ulatuvad käesoleva artikli põhiteemast kaugemale, kuid toon välja üldised juhised, mis võivad olla kasulikud selle strateegia edukaks elluviimiseks.

  1. Veenduge, et teate, kes on teie sihtrühm, mida saate teha, vaadates oma analüütilisi andmeid või kogudes andmeid avalikult kättesaadavatest ressurssidest.
  2. Selle strateegia tõhusaks kasutamiseks veenduge, et suur osa teie sihtrühmast oleks YouTube’is.
  3. Tehke otsing, et välja selgitada mõned kanalid või konkreetsed videod, mida soovite oma YouTube’i reklaamikampaaniate käitamisel sihtida.
  4. Valige nendest kanalitest üks või kaks mikromõjutajat, kellega võiksite oma brändi reklaamimisel koostööd teha.

Võite teha koostööd potentsiaalse partneriga (või mõjutajaga), et koostada ühekordne videoülevaade või soovitada midagi, mida müüte, või taotleda videoseeriat, kus nad võivad teid mitmes videos reklaamida.

Kuna soovite, et teie sõnum jõuaks tõhusamalt kohale, võiksite seda teha nii, et teie mõjutaja mainiks teid mõnes videos, mitte ainult ühes.

See ei pea olema iga nende järgnev video, kuid pidage meeles, et nad saavad kogu aeg uusi jälgijaid.

Lisaks tuleb meeles pidada, et inimesed vajavad teie kaubamärgiga mitut meeldetuletust või suhtlemist, enne kui nad võivad teie käest osta.

Tulemuste jälgimine ja mõõtmine

See strateegia võib viia kiirete võitudeni, kui pakute Co je marketingový zpravodajský systém pro sledování trhu mõistliku hinnaga toodet, kuid see võib viia ka aeglase, kuid püsiva kasvuni aja jooksul, kui teie toode või teenus on kallim. Lisaks, kui üks teie eesmärkidest on suurendada bränditeadlikkust ja pikaajalist kaalumist, võib see lähenemisviis olla tõhus pikaajalise turundusstrateegiana.

Kui te pole varem YouTube’i reklaame proovinud, on kõige parem alustada mõne nädala pikkuse tavavideoreklaamikampaaniaga, et kontrollida nende toimivust. Pärast seda saad valida oma mõjutajaprojektide jaoks parimad kanalid ja võtta nendega ühendust oma koostööideega.

See lähenemisviis peaks ideaaljuhul tagama teie YouTube’i reklaamikampaaniate parema seotuse taseme ja ka teie YouTube’i mõjutajate turundusalgatuste.

Pange tähele, et paljud YouTube’i kasutajad vaatavad ja jälgivad mitut samas nišis või valdkonnas tegutsevat mõjutajat, nii et saate jätkata oma videote reklaamimist ka teistes kanalites ja mitte piirduda ainult mõjutaja(te) kanaliga, kellega koos töötate. See on tegelikult mõlema lähenemisviisi kombineerimise viisi leidmine, et mõlemad saaksid teisest pikaajalisest kasu saada.

Mõned mõõdikud, mida võiksite jälgida, hõlmavad ainult teie liiklust, konversioone ja eelkõige YouTube’i liiklusest tulenevaid müügivihjeid. Võite isegi jälgida oma bränditeadlikkust, et näha, kas see liigub paremas tempos, vaadates näiteks oma kaubamärgiotsingut.

Lõpuks, kui töötate mitme mõjutajaga, kaaluge UTM-i parameetrite ja URL-i lühendajate kasutamist , kui need lingivad adb directory video kirjeldusest teie veebisaidile, et saaksite konkreetseid kampaaniaid mõjutajate poolelt tõhusamalt jälgida. Kui soovite müügi tekitamiseks kasutada mõjutajaid, võite vaadata ka seda artiklit, mille ma oma ajaveebis avaldasin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *