Sähköpostikampanjan testauksen taito: Menestyksen keskeiset strategiat

Markkinoinnissa asiakkaat voivat olla melko epävakaita, ja liidien ja mahdollisten ostajien hankkiminen sähköpostitse on haastavaa. Tehokkaiden ja tehokkaiden sähköpostikampanjoiden luominen vaatii tietoihin perustuvaa optimointia, ja A/B-testaus on tehokas työkalu tämän saavuttamiseen. Tarkastellaanpa muutamia näkökohtia ja strategioita onnistuneille sähköpostikampanjoille.

A/B-testin aikana luot sähköpostistasi kaksi muunnelmaa ja lähetät ne erillisiin yleisösi ryhmiin. Käyttämällä analytiikkaa tärkeimpien mittareiden , kuten avoimuusprosenttien ja napsautussuhteiden, vertaamiseen , voit tunnistaa, mikä versio resonoi paremmin kohdeyleisösi kanssa.

Tämän avulla voit tarkentaa erilaisia ​​elementtejä, kuten aiherivejä, sisältöä ja toimintakehotuksia, jotta saat vaikuttavimman viestin ja lopulta saavutat markkinointitavoitteesi. Tässä tarkastellaan joitain onnistuneiden sähköpostikampanjoiden keskeisiä strategioita.

Ennen kuin aloitat: Muutamia huomioita
Ennen kuin aloitat sähköpostikampanjasi, määritä tavoitteesi ja kohdeyleisösi. Tunnista seuraavaksi testausstrategiasi ja suunnittele ne hyvin.

Määrittele tavoitteesi ja kohdeyleisösi

Mitä haluat vastaanottajien tekevän sähköpostisi lukemisen jälkeen? Onko se ostos, linkin napsauttaminen, videon katsominen, lataaminen, yksinkertainen bränditietoisuus, uutiskirjeen tai sähköpostiluettelon tilaaminen, ystäville tai työtovereille suuntaaminen tai muut toimet?

Tavoitteiden ymmärtäminen ohjaa sitä, mitä mittareita seuraat ja mitä elementtejä testaat.

Segmentoimalla sähköpostiluettelosi voit räätälöidä viestisi napsautettavaksi tietyille kohdeyleisöille.

  • Epäolennaisten aiherivien lisääminen: Jos käytät aiherivejä, jotka eivät vastaa tarkasti sähköpostin sisältöä, se voi johtaa alhaisiin avausmääriin.
  • Yleisöäsi ei segmentoida: Jos sähköpostiluetteloa ei ryhmitetä käyttäjien kiinnostuksen kohteiden, käyttäytymisen tai väestötietojen perusteella, sisältö voi olla vähemmän osuvaa ja kiinnostavaa.
  • Roskapostisanojen käyttäminen sähköpostin tekstiosassa: Tietyt sanat ja lauseet voivat laukaista Job Function Email -tietokanta roskapostisuodattimet ja estää sähköpostisi pääsemästä postilaatikkoon.
  • Sähköposteja ei optimoida mobiililaitteille: Suurin osa sähköposteista avataan mobiililaitteilla, joten optimoimaton sähköpostisuunnittelu voi tarjota huonon käyttökokemuksen.
  • Kohdistamattomien sähköpostien luominen: Sähköpostit, joista puuttuu selkeä viesti tai toimintakehotus, voivat hämmentää lukijoita ja johtaa alhaisiin napsautussuhteisiin.
  • Ei personoitavia sähköposteja: Yleiset, yksikokoiset sähköpostit ovat vähemmän kiinnostavia kuin yksittäisille tilaajille räätälöity sisältö.

Job Function Email -tietokanta

Sisältö ja muotoilu Mitä ei saa tehdä

Muodosta hypoteesi
Mikä mielestäsi Ang Akita ay The Perfect Winter Trip sa Japan toimii parhaiten? Perusta aavistuksesi menneisiin kampanjatietoihin tai alan parhaisiin käytäntöihin, mutta ole myös rohkea ja kokeile.Seuraavassa on joitain yleisiä virheitä, joita sinun tulee välttää sähköpostikampanjoita suoritettaessa.

Suunnittelu ja yleisö
Suunnitteluprosessin beb directory ohittaminen: Selkeän suunnitelman tai mitattavissa olevien tavoitteiden puuttuminen voi johtaa keskittymättömiin ja tehottomiin kampanjoihin.
Kohdeyleisön määrittelemättä jättäminen: Sähköpostien lähettäminen väärälle yleisölle voi johtaa alhaiseen sitoutumisasteeseen.
Sähköpostiluetteloiden ostaminen: Tämä voi johtaa alhaiseen sitoutumiseen ja korkeisiin roskapostimääriin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *