Lõppude lõpuks on administraatoritel ülioluline

Roll modereerimisel ja organiseerimisel, tagades, et suhtlus on produktiivne ja vastab kehtestatud juhistele. Rühmad x kogukonnad WhatsAppis: mis vahe on? Gruppe kasutatakse rohkem juhuslikuks, ühekordseks suhtluseks, samas kui kogukonnad püüavad kasutajate vahel sügavamalt suhelda. Pole midagi paremat kui näide mõistmiseks, eks? Ettevõte võib kasutada rühmi konkreetsete projektiarutelude jaoks, kuid kogukonda klientide regulaarseks vestluseks toodete ja teenuste üle kaasamiseks, tuge ja sagedasi värskendusi pakkudes . Teine oluline erinevus on see, et WhatsAppi kogukondi saab automatiseerida WhatsApp Business API abil .

Seega muutub ettevõtte töö vastuste pakkumisel ja liikmete

Haldamisel isikupärasemaks ja tõhusamaks ülesandeks, mis tagab selle strateegia suuremad eduvõimalused. Kuidas WhatsAppi kogukond töötab? Vaadake samm-sammult juhendit kogukonnana toimiva grupi loomiseks! Gruppide loomine ja seadistamine Igas rühmas võib olla kuni 256 liiget ja mitu administraatorit aitavad seda hallata. Kasutage telefoninumbrite raamatukogu administreerimiseks spetsiaalset telefoninumbrit, tagades, et grupi toimingud ei segaks ettevõtte muud suhtlust. Kuid ärge unustage tagada, et kõik privaatsusseaded oleksid liikmete teabe kaitsmiseks kohandatud. Suhtlemine ja liikmete juhtimine Nüüd on aeg lisada liikmeid otse oma kontaktide baasist, näiteks CRM-ist , või kasutada kutselinke, et hõlbustada uute osalejate sisenemist, reklaamides neid erinevates suhtluskanalites, näiteks brändi Instagrami lugudes .

See on tegelikult suurepärane strateegia enne toote

Teenuse või müügiedendust: avalikustage link sotsiaalvõrgustike kaudu, julgustage rohkem inimesi kogukonnaga liituma ja edastage uudised kõigepealt kogukonnale WhatsAppis, enne kui reklaamite neid teistes kanalites , näiteks e-turundusena ja võrgustikes endis, tekitades eksklusiivsuse ja “teadmise enne kõiki teisi” tunnet. Kuid ärge unustage liitumise ajal grupireegleid edastamast: määratlege ja jagage grupireeglid selgelt, et tagada lugupidav suhtlus kõigi osalejate vahel. Siinkohal on nõuanne kasutada vestluste korraldamiseks ja korra hoidmiseks sõnumite etiketti. Täiendavad tööriistad ja ressursid Mõeldes oma rutiini aja säästmisele, saate kasutada WhatsApp Business API-s saadaolevaid automatiseerimistööriistu, et hallata kogukonda tõhusamalt, saata ajastatud sõnumeid ja reageerida automaatselt mis tahes kasutaja interaktsioonile.

telefoninumbrite raamatukogu

Lisaks saate oma kogukonda kaasata interaktiivsete

Funktsioonidega, nagu küsitluste korraldamine, et koguda tagasisidet uute toodete või ideede kohta ja saata olulisi värskendusi otse liikmetele . Probleem on selles, et kõik pole roosiline: kuigi WhatsAppi ettevõtteversioon pakub mitmeid funktsioone, on sellel siiski suurte kogukondade haldamisel teatud piirangud, näiteks võimetus luua kogukondi c phone number otse platvormil. WhatsAppi kogukonna eelised turunduses Kuid miks peaks ettevõte mõtlema WhatsAppi kogukondade kasutamisele turundusstrateegiate jaoks? Otsene ja isikupärastatud kaasamine Esimene kasu on kõige loogilisem, kui luua ruumi ettevõttest huvitatud või subjektidest huvitatud kasutajatele: see on võimalus liikmetega otse ja personaalselt suhelda, suurendades näiteks nende klientide seotust ja lojaalsust .

Vahetu ja konstruktiivne tagasiside

Tänu sellele otsekanalile saab teie bränd neilt liikmetelt konkreetset ja kohest tagasisidet genereerida. Teenuse või uue toote turuletoomisel saavad kasutajad avaldada oma arvamust kohe pärast turule toodu testimist, andes teile ülevaate, et saaksite teha twitter дадае новыя функцыі ў twitter blue vajalikke muudatusi. Teabe kiire levitamine Mõelge ettevõttele, kes peab tagasi võtma või märkas tarkvara käivitamisel viga, kas see on ok? WhatsAppi kogukond muutub teie vaatajaskonnaga otsesemaks kontaktpunktiks, mis saadab teate või uudise vaid mõne minutiga. Brändikogukonna tugevdamine Samal ajal on pikas perspektiivis mõeldes kogukonna loomine WhatsAppis suurepärane bränditeadlikkuse ja lojaalsuse strateegia .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *