Hvordan kan et SMS-loyalitetsprogram bringe kunder til din dør?

Loyalitetsprogrammer nyder i øjeblikket et rigtig godt humør blandt forbrugerne. Konceptet med, at man på en eller anden måde bliver belønnet for at handle i en bestemt butik, er meget tiltalende, og giver indtryk af, at man får “noget for ingenting”. Selvom vi alle ved, at du faktisk skal bruge penge for at få noget til gengæld, vil enhver leverandør, der tilbyder det ekstra incitament via et loyalitetsprogram, have fordelen i forhold til deres konkurrenter. I en nylig undersøgelse foretaget af.

Technology Advice udtalte svimlende 82,4 % af de adspurgte

At de ville være mere tilbøjelige Landets e-mail-liste til at handle i en butik. Der tilbyder et loyalitetsprogram, og SMS-loyalitetsprogrammer opfattes som de mest bekvemme og langt de mest populære blandt forbrugere. Et fuldautomatisk SMS-baseret loyalitetsprogram er en måde at belønne dine kunder for at handle hos dig og for deres gentagelsesforretning. Det fungerer særligt godt for enhver virksomhed, der er afhængig af walk-in-kunder i modsætning til primært online-forbrugere. Et SMS-loyalitetsprogram giver virksomhedsejere mulighed for at køre et fuldt automatiseret, premium kundeloyalitetsprogram. Belønninger i butikken tilbydes til loyale og tilbagevendende kunder, som er den primære ressource til daglige salg for enhver walk-in butiksfront.

Forbrugere, der har nomineret til at være en del af dit loyalitetsprogram

Landets e-mail-liste

vil automatisk blive belønnet, hver aero leads gang de besøger din virksomhed og foretager et køb. Der er ingen bedre måde at udsende specialtilbud, udsalg og tilbud i sidste øjeblik. Når en kunde tilmelder sig dit SMS-loyalitetsprogram. Giver de dig adgang til deres “indre cirkel” ved at give dig adgang til deres mobiltelefon. Sørg for, at alle dine beskeder er værdifulde for modtageren. Levere den værdi, du har lovet; og hold dine beskeder enkle og kortfattede.

Opret en tovejssamtale for at lære

Hvad der virker for dig, og Ngadorong Watesan Neurosains hvad der kunne forbedres, og vær konsekvent og i overensstemmelse med din brandfilosofi.  med dem via sms til deres mobiltelefon – som uvægerligt er inden for rækkevidde og kontrolleres snesevis af gange hver dag.  til en realitet for din virksomhed – og lokke forbrugerne til at strømme til din dør.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *