Sådan styrer du dine lys med SMS eller Siri

Hjemmeautomatisering handler om bekvemmelighed; jo lettere det er at udføre en opgave, jo bedre. Dette har været noget af en gåde for smart belysning. Fordi det er langt mere besværligt at låse din smartphone op. Finde appen. Starte den og trykke på “tænd/sluk”-knappen end. Blot at trykke på en lyskontakt (selvom du skal op af sofaen) at gøre det).

Selvom der er tilgængelige automatiserede løsninger, der tænder og slukker dine Wi-Fi-aktiverede lys på forudindstillede tidspunkter eller baseret på andre handlinger, vil du nogle gange bare sige “Lys, sluk” og få det til at ske.

Da jeg installerede et sæt

Philips Hue-lys i min stue Faxlister indså jeg hurtigt. Hvor nyttigt det ville være blot at bede min telefon om at tænde eller slukke mine lys. For dem, der ikke kender det. Er Philips Hue et personligt trådløst belysningssystem, der kan kopiere enhver farve i spektret. Og fjernstyres via en smartphone-app. Sammen med producentens app er der hundredvis af tredjepartsapps. Der gør alt fra at forvandle din stuebelysning til en biografs belysning til at tilbyde det perfekte farvespektrum til dit nuværende humør. Men ingen af ​​dem fungerer med stemmeaktivering.

Så jeg henvendte mig til Siri, Apples digitale personlige assistent

Faxlister

Først tænkte jeg bare, at jeg aero leads ville bede hende om at tænde lyset og se, hvad der skete. Hendes svar var “Hmm, jeg kan ikke se noget forbundet, men jeg kan hjælpe, når du har sat noget op.” Spændende. Det viser sig, at dette ikke var en henvisning til min mangel på tekniske evner, men en subtil reference til Apples snart udgivet HomeKit.

HomeKit er Apples smart home-protokol. Beregnet til at hjælpe dit smarte hjemmetilbehør med at forbinde med hinanden, lover HomeKit sikker parring, muligheden for nemt at styre individuelle eller grupper af enheder i hele huset og integration med Siri. For eksempel vil du være i stand til at fortælle Siri, at du “går i seng”, og den kan dæmpe lyset, låse dine døre, lukke garageporten og indstille termostaten.

Philips har allerede sagt, at det vil fungere med

HomeKit, så når det Nieuwe Vorm Aan De Toekomst ankommer (Apple siger i begyndelsen af ​​2015, så enhver dag!). Bør vi alle være i stand til at styre vores Hue-pærer via Siri.

Men som de fleste teknikere er jeg utålmodig. Jeg vil gerne være i stand til at slukke mine lys med stemmeaktivering lige nu. Så jeg foretog nogle undersøgelser og opdagede en simpel løsning ved at bruge IFTTT, tekstbeskeder og en lille smule opsætning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *