Orkestreerimine Selle komponendi eesmärk on integreerida

Erinevad turbetööriistad ja -süsteemid ühtsesse töövoogu . Näiteks kombineerides sissetungituvastussüsteeme, tulemüüre ja andmeanalüüsi platvorme, võimaldab orkestreerimine kõigil neil tööriistadel koos töötada, pakkudes turvasündmustest ühtset vaadet. See muudab ohtude tuvastamise ja korrelatsiooni lihtsamaks, võimaldades kiiremat ja koordineeritumat reageerimist. Automatiseerimine Samal ajal on automatiseerimine hädavajalik, et tulla toime kasvavate turvahoiatustega, millega ettevõtted igapäevaselt silmitsi seisavad . See kasutab skripte ja algoritme korduvate ülesannete täitmiseks, nagu hoiatuste triager, teabe kogumine ja esialgsete vastuste täitmine. Kujutage ette, et sissetungimise tuvastamise süsteem tuvastas kahtlase käitumise, eks?

Varsti pärast seda saab automatiseerimine

Tegutseda ja IP blokeerida, algatada uurimise ja teavitada turvaanalüütikuid. See on tõhus viis käsitsi töökoormuse vähendamiseks ja intsidentidele reageerimise kiirendamiseks. Vastus Olgu, jõuame kõige olulisema hetkeni: vastus on samm ohtude tööstuse e-posti loend leevendamiseks või neutraliseerimiseks . Seda kõike orkestreerimise ja automatiseerimise käigus kogutud andmete põhjal, mis võimaldab turvameeskondadel teha teadlikke otsuseid, kuidas juhtunuga toime tulla. Kuidas oleks näitega? Kui automaatne skannimine tuvastab seadmes pahavara , võib vastus hõlmata seadme karantiini panemist, pahavara eemaldamist ja andmete taastamist turvalistest varukoopiatest . Teisisõnu tagate, et ohtudega tegeletakse palju kiiremini. SOAR, SIEM ja XDR: mõista erinevusi Kuid SOAR-i väärtuse paremaks mõistmiseks on huvitav võrrelda seda lähenemisviisi teiste turbelahendustega, nagu SIEM (turvainfo ja sündmuste haldamine) ja XDR (laiendatud tuvastamine ja reageerimine).

Mis on SIEM?

Alustuseks keskendub SIEM turvalogide ja sündmuste reaalajas kogumisele ja analüüsimisele. See tagab sündmuste nähtavuse ja korrelatsiooni, kuid ei automatiseeri intsidentidele reageerimist. Mis on XDR? XDR laiendab seda funktsiooni, integreerides mitu andmepunkti ja turbetööriistu, pakkudes ohtudest laiemat ülevaadet. See lähenemisviis võib siiski nõuda märkimisväärset käsitsi sekkumist. Lõppkokkuvõttes SOAR mitte ainult ei integreeri ega analüüsi andmeid, vaid ka automatiseerib ja koordineerib intsidentidele reageerimist . Lühidalt öeldes ületab see lõhe tuvastamise ja reageerimise vahel, muutes protsessi tõhusamaks ja vähem sõltuvaks inimese sekkumisest. Mis kasu on SOARist ettevõtetele? Kas te pole ikka veel veendunud SOAR-i kasutamise mõjus teie ettevõtte tegelikkusele? Parem intsidentidele reageerimise kiirus Korduvate toimingute automatiseerimise ja turbetööriistade organiseerimisega on intsidentidele reageerimise aeg palju lühem .

tööstuse e-posti loend

Praktikas tähendab see, et ohud neutraliseeritakse kiiremini

Minimeerides nende võimalikku mõju. Tegevuskulude vähendamine Lisaks vähendab protsesside automatiseerimine vajadust inimese sekkumise järele , mis võib kaasa tuua kokkuhoidu teie meeskonnas – mis ei pea olema ööpäevaringselt kättesaadav – ja järelikult ka rahaliselt. Nii saavad infoturbe analüütikud keskenduda strateegilisematele c phone number ülesannetele. Tõhus hoiatuste haldamine Samal ajal aitab SOAR toime tulla suure hulga turvahoiatustega, millega paljud organisatsioonid silmitsi seisavad . Lõppude lõpuks võimaldab automatiseerimine hoiatusi liigitada ja prioritiseerida, tagades, et kõige kriitilisematele juhtumitele pööratakse kohe tähelepanu. Parem koostöö meeskondade vahel Teine oluline punkt, mida see metoodika pakub, on sama ettevõtte meeskondade vahelise koostöö etapi täiustamine . Paljud sektorid ei suhtle alati, kuid SOAR teeb sellele lõpu, võimaldades ühtsemat ja koordineeritumat lähenemist turvaintsidentide haldamisele.

Sellisel konkurentsitihedal turul ja üha täiustatumate

Rünnakutega ei pea analüüsima mitte ainult kaitseetappe, vaid SOAR on selle protsessi edasiarendus, mis tagab tõhusamad reageeringud ja kaitseb teie süsteeme. Ja kui soovite süveneda veel ühte oma ettevõtte põhiakronüümi, laadige alla 5 madaling paraan para mapataas ang kasanayan ng iyong marketing team sa malayong mundo meie täielik SEO juhend, et saavutada Google’i otsingutulemustes orgaaniliselt parimad positsioonid . Parasiitne SEO: mis see on? Kas see strateegia on seda väärt? Parasiit-SEO on optimeerimisstrateegia, mis põhineb sisu avaldamisel kõrgetasemelistel veebisaitidel, keskendudes brändi loomisele. Konkureerivate märksõnade jaoks võite saavutada kõrgeimad positsioonid, kui loote kolmanda osapoole autoriteedile. Camila Casarotto Camila Casarotto 12. juuni 2024 | Lugemine: 8 min ✓ Inimese loodud sisu Värskendatud: 12.06.2024 parasiit seo Kas vajate oma ettevõttele sisu? Leidke WriterAccessist parimad kirjanikud! Proovige seda tasuta Parasiit on isend, kes elab peremeesorganismis, kasutades selle toitaineid kasvamiseks ära.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *