Få mere end 30.000 visninger på 1 minut

Få mere end 30.000 visninger på 1 minut Hvis du vil tjene penge på din Facebook-side til in-stream-annoncer, skal du have mindst 30.000 visninger på et minut. Det betyder, at din video skal ses mindst 30.000 gange i et minut.

Har mindst 10.000 følgere på Facebook-siden
Den næste mulighed er, at din Facebook-side skal røre ved mindst 10.000 følgere. Dette gør dig til en influencer på sociale medier .

Udgiv kvalificeret video til in-stream-annoncer:

Den næste ting bør du altid udgive en video, der har en længde på mindst 1 minut lang. Ellers vil din Facebook-sidevideo ikke blive betragtet som en kvalificeret video til in-stream-annoncer.

Du kan besøge Facebook-virksomhedssiden B2B-e-mail-liste og kontrollere, om din Facebook-side er berettiget til indtægtsgenerering. Du skal også være enig i nogle politikker for indtægtsgenerering.

Glem ikke at tilføje en opfordring til handling i dine Facebook-videoer. Det er vigtigt at bede om salget.

Få mere at vide om Explicit vs Implicit Call to Action Explainer-videoer

B2B-e-mail-liste

Brandpromovering fra en Facebook-side:

Nu er dette en af ​​de mest almindelige metoder til Vous élargissez votre portée avec les réseaux sociaux at tjene penge på Facebook-siden. Mange influentere på sociale medier tjener penge på deres Facebook-side. De promoverer nogens produkter med samme ekspertise. Og for det betaler rådgiveren dem direkte. I denne proces har Facebook ingen cmb directory direkte involvering. Det betyder, at du har mange følgere af Facebook-siden, du møder annoncører, laver en aftale og promoverer deres produkter på din Facebook-side. Men i in-stream-annoncerne betaler Facebook, når brugerne ser annoncerne på dine videoer. Og derfor er dette en meget effektiv måde at tjene penge på en Facebook-side.

Oversigt at uanset hvad du har brug

I slutningen af ​​denne artikel vil vi gerne sige, for fra Facebook. Du skal altid huske på, at kun kvalitetsindhold kan hjælpe dig med at nå dine mål. Ellers kan du aldrig få succes ikke kun på Facebook selv på hele det sociale medie. Og antag, at du leder efter et bureau til administration af sociale medier. I så fald kan dette digitale marketingbureau i Delhi hjælpe dig med at gøre dit omdømme på sociale medier stærkt til at opbygge en solid forretning digitalt og fysisk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *