Desværre, på grund af dårlig branding disse kampagner

Branding giver dit publikum mulighed for øjeblikkeligt at genkende dig og forstå, hvorfor budskabet blev sendt til dem.

Du bør inkludere dit brandnavn i din besked. Tænk derefter over, hvor du placerer den. Hvis du sender beskeder til en ny kunde, vil du måske placere den i den første linje i teksten.

Eller det kan være tilfældet, at du kan bruge dit firmanavn som dit nummer, det kalder vi et alfa-tag. Brug af virksomhedsnavne er fantastisk til at opbygge mærkegenkendelse og tillid. Find ud af, om dit land understøtter alfa-tag-afsender-id’er her.

4. At give dårlige anvisninger
Der er ikke noget mere frustrerende end at lave den perfekte kampagne og få nul uptick fra den. Hvis du vil have dit publikum til at købe, gennemse, oprette forbindelse eller tilmelde dig – sørg for at fortælle dem, hvordan de skal handle tydeligt.

Sådan rettes det

Husk at inkludere et Telefonnummerbibliotek link (URL) i din sms. Sørg for, at linket fører dit publikum direkte til et websted eller en app-side (landingsside), hvor de kan handle med et enkelt klik.

Nogle gode SMS-tip, du skal huske på, er:

Brug vores indbyggede linkforkorter til at gemme tegn.
Spor altid dine links, så du ved, hvor mange der klikker.
Undgå spamsprog.
Sørg for at teste dine links, før du sender din kampagne.
Hot Tip: Landingssiderne bør være optimeret til mobil for den bedst mulige brugeroplevelse. Lær, hvordan du omsætter disse tips til bedste praksis: 5 ting, du skal huske, når du sender links i tekstbeskeder.

5. Ikke at blive personlig

Telefonnummerbibliotek

Alle kan lide det, når du kalder aero leads dem ved deres navn. Gode ​​sms-kampagner inkluderer i det mindste en kundes navn. De tager også højde for, hvornår folk ønsker at modtage beskeder, hvilke typer SMS de svarer på, og hvilken tidszone de bor i. Sender de upersonlige salgsopdateringer kl. 03.00 om morgenen? Ikke cool.

Sådan rettes det
Tænk over, hvordan du kan skræddersy dine kampagner ud fra, hvad du ved om din kunde. Du kan inkludere personlige oplysninger såsom kontonumre. Eller måske vil du sende dem anbefalinger baseret på tidligere interaktioner. Måske ved du, at de normalt klikker videre til tilbud, så du vil sende flere rabatter deres vej.

Start med at tænke over, hvilken information der vil gøre budskabet mere relevant og gå derfra.

Her er nogle eksempler:

Heldigvis er det nemmere Téori Longstanding Ditangtang at tilpasse SMS, end du tror. Her er et hjælpedokument til at komme i gang.

Hot tip: Segmentér dine kontaktlister, så du kan sende beskeder til de rigtige personer på det rigtige tidspunkt. Hvis du har kunder over hele verden, planlæg beskeder, når det virker for dem.

6. At have ensidig kommunikation
61 % af forbrugerne vil have muligheden for at sende sms’er til en virksomhed. Ideelt set bør du opmuntre til samtaler og svar, når det passer din strategi. Mange virksomheder tillader dog ikke SMS-svar, fordi de tror, ​​det vil være en administratorhovedpine. Men i mange tilfælde er det modsatte sandt.

Gå ikke glip af muligheder for at komme i kontakt med kunder, indsamle data og strømline dine processer.

Sådan rettes det
Du kan nemt opsætte automatiske svar baseret på nøgleord for at løse kundeproblemer og besvare forespørgsler hurtigt. Oplev de 101 automatiserede svar, og få samtalerne til at flyde.

Hot Tip: Vidste du, at du kan administrere din kundeservice med SMS. Det er en anden god måde at involvere kunder i tovejssamtaler.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *