Savezni zajmovi za mala poduzeća za manjine

Raznolikost definira užurbani američki svijet malih poduzeća jednako kao i naše zajednice. Od 2018., poduzeća u vlasništvu manjina činila su 8 milijuna od ukupno 33,2 milijuna malih poduzeća u zemlji. Budući da mala poduzeća stalno rastu, mnogi stalno traže savezne zajmove za male tvrtke za manjine za potrebnu gotovinu.

Dostatan pristup financiranju može napraviti razliku između preživljavanja i napredovanja. Međutim, poduzeća u vlasništvu manjina ponekad mogu propustiti zbog nedostatka jednakih mogućnosti financiranja ili resursa.

Evo kako možete pronaći federalne zajmove za mala poduzeća za manjine, zajedno s drugim opcijama financiranja za razvoj vašeg poslovanja.

Pitate se kako se certificirati kao tvrtka u manjinskom vlasništvu?

Možete se kvalificirati za savezne zajmove za mala poduzeća za manjine i druge jedinstvene programe, ali im također možda nećete moći odmah pristupiti. Za mnoge vlasnike malih tvrtki prvi korak je prijava i dobivanje certifikata za poslovanje u manjinskom vlasništvu .

Dobivanje certifikata za poslovanje u manjinskom vlasništvu izdvaja vas iz skupine i može vam otvoriti nova vrata. Osim resursa kao što su gotovina i konkurentne kamatne stope, također se možete natjecati za korporativne i državne ugovore, nagrade, obuku, marketinške savjete i više.

Ovisno o certifikatu ili organizaciji kroz koju Funkcije baze podataka e-pošte se prijavljujete, kvalifikacije mogu biti različite. Suština je, međutim, vlasništvo: manjine moraju posjedovati 51% vašeg poslovanja. Postoje i jedinstvene potvrde i mogućnosti financiranja za pripadnice manjina .

Kako vaše poslovanje raste, ovi resursi mogu vam se činiti nevjerojatno vrijednima.

funkcije baze podataka e-pošte

Savezni zajmovi i programi za suzbijanje usporavanja COVID-19

Mala poduzeća diljem zemlje teško su pogođena COVID-19. Mnogi savezni zajmovi za male tvrtke za manjine i druge vlasnike tvrtki stvoreni su kako bi pomogli riješiti nedostatak novčanog toka, održavajući zamah rasta.

Iako ovo nisu isključivo savezni zajmovi za Inona no mety tsy tianao male tvrtke za manjine, mnogi mogu biti od velike pomoći zbog niske cijene i jednostavnih zahtjeva, osobito s drugim opcijama koje trenutno nisu na raspolaganju.

1. Program zajma za nezgode u slučaju gospodarskih ozljeda (EIDL)

Pred početak izbijanja epidemije, Program zajma za cmb directory slučaj katastrofe u gospodarskom poslovanju davao je vlasnicima malih tvrtki brzu gotovinu bez ikakvih troškova. Iako je financiranje naprednog programa iscrpljeno, EIDL program je nastavljen.

Kroz EIDL program vlasnici malih poduzeća mogu se kvalificirati za financiranje po niskoj stopi od 3,75%. Ova sredstva mogu ići ka razvoju vašeg poslovanja, posebno kada se vratite na pravi put nakon pandemije bolesti COVID-19.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *