Βελτιωμένη ορατότητα email και επίγνωση DLP στο FireEye Helix με το Virtru

Βελτιωμένη ορατότητα Καθώς το τοπίο απειλών για την κυβερνοασφάλεια συνεχίζει να εξελίσσεται. G  και οι επιθέσεις γίνονται όλο και πιο περίπλοκες. A  οι ομάδες του κέντρου λειτουργιών ασφαλείας (SOC) πρέπει να ενσωματώσουν προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αρχείων. C  κοινή χρήση και πρόσβαση σε αρχεία καταγραφής συμβάντων που συσχετίζονται με το τελικό σημείο. G  και τη δραστηριότητα δικτύου . Όλα αυτά μπορούν να παρέχουν. C  στους οργανισμούς ολοκληρωμένες πληροφορίες ασφαλείας που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση. S των ροών εργασιών παρακολούθησης, στην ταχεία επισήμανση συμβάντων, στον εντοπισμό των επιπτώσεών τους και στην άμεση αποκατάσταση.

Μια πρόσφατη συνεργασία μεταξύ της εταιρείας

Kρυπτογράφησης Virtru και του FireEye κάνει ακριβώς αυτό. Οι αμοιβαίοι πελάτες λαμβάνουν επίμονη προστασία, έλεγχο και ορατότητα ευαίσθητων συνημμένων email και αρχείων καθώς ταξιδεύουν μέσα και έξω από τα περιβάλλοντα Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS των πελατών. Για τις ομάδες SOC, αυτό σημαίνει ότι καθώς το περιεχόμενο δημιουργείται και μοιράζεται στο cloud, μπορούν να διατηρούν λεπτομερή ορατότητα σχετικά με το ποιος έχει πρόσβαση σε προστατευμένα δεδομένα, πότε και πού το έκανε και για πόσο καιρό.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Πώς λειτουργεί;

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Virtru Audit Export API για να προωθήσουν την τηλεμετρία στην πλατφόρμα λειτουργιών ασφαλείας FireEye Helix . Μαζί, το Virtru και το FireEye παρέχουν στους πελάτες προηγμένα kantite moun ki enplike αναλυτικά στοιχεία συμπεριφοράς χρήστη, μια διαδικασία που χρησιμοποιεί καθορισμένους κανόνες πρόληψης απώλειας δεδομένων (DLP) για τον εντοπισμό μη φυσιολογικής χρήσης email και ύποπτης ή κακόβουλης δραστηριότητας και παρέχει πληροφορίες για το ποιος μοιράζεται ευαίσθητα δεδομένα. Σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων ή σε περίπτωση παραβίασης των διαπιστευτηρίων ενός χρήστη, το Virtru μπορεί να απενεργοποιήσει αμέσως την πρόσβαση μέσω των προηγμένων δυνατοτήτων ελέγχου πρόσβασης.

Πληροφορίες πολιτικής:

Νέες/Ενημέρωση/Διαγραμμένες πολιτικές ή κανόνες DLP, Πληροφορίες πολιτικής που παραβιάζονται
Υπάρχουν πέντε πίνακες εργαλείων Virtru στο FireEye aero leads Helix που απεικονίζουν ποιες ειδοποιήσεις (Εικόνα 1) συμβαίνουν σε ένα περιβάλλον. S  Πληροφορίες email, Προηγμένη χρήση ελέγχου email. D Οργανωτικά συμβάντα, συμβάντα χρήστη και ενεργοποιήσεις χρήστη. F Αυτοί οι πίνακες εργαλείων (που φαίνονται στο Σχήμα 2) επιτρέπουν στους. F  αναλυτές SOC να προβάλλουν γρήγορα βασικές πληροφορίες και να αναλαμβάνουν δράση.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *