Progress ilmoittaa naisten saajat STEM-stipendeissä Yhdysvalloissa, Bulgariassa ja Intiassa

Meillä on ilo ilmoittaa vuoden 2024 Mary Székely -stipendin saajista naisille STEM-alalla, Women in Tech -stipendillä Bulgariassa ja Akanksha-stipendillä naisille STEMissä Intiassa.

Kaikki kolme stipendiä muodostavat Women in STEM -stipendisarjan, vuonna 2019 perustetun ohjelman, jonka tavoitteena on auttaa nuoria naisia ​​edistämään ammatillista kehitystään. Sarjan julkaisun jälkeen yhteensä 14 naista on saanut Progressin stipendejä.

“Meillä on joka vuosi etuoikeus tavata intohimoisia, älykkäitä nuoria naisia, jotka haluavat käyttää STEM-taitojaan edistääkseen yhteisöjään ja teknologiateollisuutta”, sanoi Yogesh Gupta, Progressin toimitusjohtaja. ”Tämän vuoden palkinnonsaajina ovat muun muassa opiskelija, joka aikoo käyttää tekoälyä parantaakseen kohtuuhintaisten asuntojen saatavuutta, tutkija, joka on kehittänyt robotin aurinkopaneelien puhdistamiseen, ja luova henkilö, joka pyrkii suunnittelemaan opetusvideopelejä ympäristöstä. Jokaisella vastaanottajalla on ihailtavia tavoitteita, ja meillä on kunnia olla pieni rooli heidän akateemisilla ja ammatillisilla matkoilla – onnittelut kaikille näille merkittäville opiskelijoille.”

Jatka lukemista tutustuaksesi vuoden 2024 stipendin saajiimme

ja katso videohaastattelumme jokaisen kanssa.

Mary Székely -stipendi naisille STEM:ssä 2024: Neidy Merida-Lopez ja
Neidy Merida-Lopez ja  ovat tänä vuonna saaneet Progress Software Mary Székely -stipendin naisille STEMissä, 10,00 dollarin nelivuotisen uusiutuvan stipendin, joka on historiallisesti myönnetty yhdelle saajalle C-tason johtoryhmä vuosittain. Tänä vuonna Progress on tehnyt ainutlaatuisen poikkeuksen ja myönsi stipendin kahdelle opiskelijalle.

C-tason johtoryhmä

Neidy on valmistunut KIPP Academy Lynn Collegiatesta

Lynnissä, Massachusettsissa. Neidy menestyi AP-luokissaan, toimi alumnilähettiläänä Global Glimpse -järjestössä, joka on sitoutunut rakentamaan uuden sukupolven erilaisia ​​nuoria johtajia ja oli National Honor Societyn (NHS) ja National Ed Equity Labs Honor Societyn jäsen.  Neidy  opiskelee tietojenkäsittelytieteitä Vassar Collegessa New Yorkissa.

innokas koodaaja ბიზნეს ელ.ფოსტის პროვაიდერები ja taiteilija, on valmistunut Joseph Case High Schoolista Swanseassa, MA:ssa ja sijoittui  agb directory luokkansa 10 parhaan joukkoon. Emma perusti Girls.

luvattomalta käytöltä. Vähintään 6–8 merkin pituisten aakkosnumeeristen pääsykoodien vaatiminen on hyvä alku.
Etälukitse tai pyyhi kadonneet tai varastetut laitteet estääksesi arkaluontoisten tietojen joutumisen vääriin käsiin. Jos laite katoaa, voit lukita sen estääksesi pääsyn tai tyhjentämällä kaikki tiedot.
Rajoita, mitkä sovellukset ovat sallittuja ja mitkä kiellettyjä. MDM:n avulla voit estää yhteensopimattomia sovelluksia riskien vähentämiseksi. Voit myös ottaa käyttöön pakollisia sovelluksia tuottavuuden tai turvallisuuden lisäämiseksi.
Asettamalla ohjelmistopäivitykset automaattisesti korjaamaan tietoturva-aukkoja ja pitämään laitteet ajan tasalla. Vanhentuneet ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät ovat yleisiä haavoittuvuuksia, jotka vaarantavat tiedot.
Tarkkaile laitteita jailbreakingin tai juurtumisen ja muiden uhkien varalta. MDM tarjoaa näkyvyyttä hallittujen laitteiden suojausasennosta ja vaatimustenmukaisuudesta.
Pakota sijaintiin perustuvia käytäntöjä, jos laite poistuu tietyltä maantieteelliseltä alueelta. Voit esimerkiksi estää pääsyn työtietoihin tai lukita laitteen, kun se on maan ulkopuolella.
Edellytä PIN-koodin tai salasanan syöttämistä, ennen kuin voit käyttää yrityksen tietoja. Tämä lisää ylimääräisen suojakerroksen yritystietoihisi.
Ota kaikki irti MDM:stäsi rekisteröimällä kaikki yrityksen omistamat ja BYOD-laitteet. Älä myöskään unohda ilmoittaa MDM-käytännöistäsi työntekijöille, ennen kuin he tuovat laitteensa kyytiin.

MDM:ää pidemmälle: Turvallisen tiedostojen jakamisen tarve
MDM-ratkaisut mahdollistavat käytäntöjen, kuten vahvojen salasanojen vaatimisen, kadonneiden laitteiden etäpyyhkimisen ja riskialttiiden sovellusten rajoittamisen. Ne eivät kuitenkaan suojaa itse laitteissa olevia tiedostoja ja tietoja.

Vahvemman suojan saamiseksi voit käyttää suojattua tiedostonjakoratkaisua. Se on kuin tiedostojesi digitaalinen varasto, joka pitää ne salattuina ja pääsyn hallinnassa, vaikka niitä käytettäisiin mobiililaitteilla.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *