Eriandmebaas, spetsiaalne turundusandmebaas, spetsiaalne meililoend, spetsiaalse andmebaasiteenuse ostmine

Nüüdseks teame kõik, et sisu on kuningas – ahem või kuninganna – ja mängib digitaalse turunduse strateegiates kriitilist rolli. Suurepärase sisuga kaasneb aga vajadus suurepärase korralduse järele. Peame silmas seda, et teie digitaalne strateegia ei peaks keskenduma mitte ainult kaasahaarava sisu loomisele , vaid ka korraldama seda viisil, mis parandab kasutajakogemust (UX) ja otsingumootoritele optimeerimist (SEO). Täpsemalt räägime sisuklastrite (tuntud ka kui teemaklastrid) ja sambalehtede loomisest.

Mis on sisu rühmitamine?

Definitsiooni järgi võimaldavad sisuklastrid turundajatel kategoriseerida veebisaidi sisu seotud põhiteema alusel. Klastrid mängivad SEO-s olulist rolli, aidates turundajatel:

Optimeerige veebisaidi struktuur.
Loo sisemised linkimisvõimalused erinevate veebilehtede vahel.
Täiustage UX-i.
Sisu klastrite sisu paremaks visualiseerimiseks kujutage ette, et loete raamatut heaolu parandamise kohta. Raamat sisaldab erinevaid peatükke ja iga peatükk on pühendatud konkreetsele heaoluteemale, nagu näiteks toitvama toitumise säilitamine või kehalise treeningu tähtsus. Kõiki neid peatükke võib pidada sisuklastriteks – need annavad põhjaliku ülevaate põhiteemast.

Raamatupeatükkide asemel on aga sisuklastrid veebisaidi sihtlehed. Ja selle asemel, et lehitseda kõvakaanelise raamatu lehti, pääsevad inimesed neile teemaklastri sihtlehtedele juurde, järgides samba lehel olevaid siselinke.

Aga oota – mis on sammasleht ?

See on sisuturunduse termin, mis viitab sisule, mis annab teemast laia ülevaate. Võite mõelda sambalehele kui vihmavarjule, millega kogu teie toetav sisu (sisuklastrid) on seotud.

Kuna need hõlmavad nii palju seotud  Spetsiaalne andmebaas teemasid ja märksõnu, on sambalehed pikad, tavaliselt vähemalt 2000 sõna. Hoidate oma veebisaidil samba lehte ja lingite kõik oma klastri lehed kogu samba lehe sisusse. Omavaheline linkimine võimaldab kasutajatel hõlpsalt samba lehelt kõrvale kalduda, uurida konkreetsemaid alateemasid ja liikuda turunduslehtril allapoole.

Spetsiaalne andmebaas

Sissetulev turundus algab klastritest

Kumb on enne – kas klastrid või samba sisu? Kuigi sambalehel on peamised alamteemad, millest saavad teie sisuklastrid, peate esmalt läbi viima mõned põhilised SEO-uuringud, et määratleda, milliseid märksõnu peate sihtima.

Mõelge sellele järgmiselt: teie sammasleht on dekadentlik õhtusöögitaldrik, mis on täis maitsvaid pakkumisi, kuid teie sisurühmad on liha ja kartul – need täidavad teie isu. Või sissetuleva turunduse puhul tutvuge konkreetse teemaga.

Kuidas teemaklastrid teie otsingupositsiooni mõjutavad?

Otsingumootorid, nagu Google, tahavad 5 good reasons to consider hubspot crm for your business mõista teie veebisaidi sisu ja struktuuri. Miks? Nii saavad nad kindlaks teha, millised kasutajad peavad teie sisu kõige väärtuslikumaks. Seega, mida rohkem Google teie veebisaidi kohta teab, seda rohkem inimesi saab ta üle saata. Tulemus? Teie ettevõtte jaoks kõrgem otsingupositsioon ja suurem veebisaidi liiklus.

Kas teemaklastrid võivad suurendada veebiliiklust ja konversioone?

Kuigi teie samba leht sisaldab lühikese sabaga märksõnu ja püüab neid järjestada, keskenduvad teie teemaklastrid pika sabaga märksõnadele. Ja kuigi pika sabaga märksõnad – mis tavaliselt koosnevad kindlatest võtmefraasidest – toovad üldiselt vähem otsinguliiklust (kuna need on nii spetsiifilised kasutaja otsingule), annavad need tavaliselt kõrgema konversioonimäära.

Kuid esmalt teeme varundamist ja cl lists veendume, et oleme samal lehel selle küsimusega, mis täpselt kujutab endast pikakujulist märksõna. Siin on mõned näited, mida olete võib-olla Google’is näinud või ise otsinud:

„Kiirtoidurestoran minu lähedal.”

“Parimad naiste jalanõud.”
“Vitamiini- ja tervisetoidupood.”
“Kontoritarvete hulgimüük.”

Elamute ööpäevaringsed sanitaartehnilised teenused.”

Kuna need fraasid on nii spetsiifilised, ostavad kasutajad, kes leiavad teie veebisaidi pika märksõna abil, tõenäolisemalt teie toote või teenuse. Väiksema konkurentsi korral saavad turundajad, kes muudavad pika sabaga märksõnad teemaklastriteks, paremaid konversioone kui veebisaidid, mis keskenduvad ainult lühikeste märksõnade järjestamisele.

Miks vajate sisuturunduse jaoks sisuklastreid?
Lisaks SEO mängu täiustamisele on veebisaidil sisuklastrite kasutamisel veel mõned olulised eelised:

Lisaks sellele, et sisuklastrid aitavad Google’il paremini mõista, mida teie veebisait endast kujutab, aitavad teil saada ka digitaalset autoriteeti.

Konkreetse teemaga seotud märksõnadele

Aateemasid luues võib teie veebisait pakkuda vastuseid kõigile potentsiaalsetele otsijatele ostja teekonna igal võimalikul etapil. Nii kaua, kuni loote kvaliteetset sisu, mis on hästi uuritud ja põhjalik, võimaldab teemade rühmitamine pakkuda mitmekülgset teavet erinevate alateemade kohta.

Google’i silmis muudab see teie saidi selle konkreetse teema autoriteediks. Ja kui Google liigitab teid autoriteediks, saate otsingumootorites kõrgemaid asetusi, mis toovad kaasa orgaanilisema veebisaidi liikluse ja parema müügivihje genereerimise.

Parandage kasutajakogemust

On tõsi, et sisuklastrite loomine võib tõsta otsingumootori asetust ja optimeerida müügivihjete genereerimist. Teemaklaster teeb aga elu lihtsamaks ka nende jaoks, kes teie veebisaiti külastavad – AKA praegused või potentsiaalsed kliendid.

Google ja teised otsingumootorid seavad esikohale optimaalse kasutuskogemusega veebisaidid: puhtad, korrastatud ja hõlpsasti navigeeritavad. Kui loote sisuklastreid, muudate kasutajatel vajaliku teabe leidmise lihtsaks. Ja kui kasutate sidumisstrateegiaid – see tähendab, et loote teemaklastri lehe ja põhisamba lehe vahele sisemise lingi –, muudate kasutajatel hõlpsaks hüppamise ja kiiresti vajalike vastuste hankimise , mis täiustab kasutajakogemust.

Kui kasutajakogemus paraneb, ei saa teie sait tõenäoliselt rohkem orgaanilist liiklust, vaid märkate ka inimeste veebisaidil veedetud aja pikenemist. Ja mida rohkem aega kasutajad teie saiti tutvuvad, seda paremad võimalused on teil bränditeadlikkust suurendada ja nendest külastajatest klientideks saada.

Täiustage lehtri tipu turundust

Sisuklastritel on võime kasvatada lehtri veebisaidi liiklust, et luua paremat müügivihjet. Väärtusliku ja kergesti leitava sisu loomisega saate teha järgmist.

Tooge inimesi oma saidile orgaaniliselt.
Pakkuge oma kliendibaasi küsimustele asjatundlikke vastuseid.
Tooge oma ettevõttele rohkem väljavaateid ja suurendage brändi nähtavust.
Kui olete külastajatele oma brändi tutvustanud ja oma teadmisi konkreetsel teemal demonstreerinud, võite hakata rakendama muid taktikaid (nt piiratud sisu esitamine või uudiskirja tellimise õhutamine), et potentsiaalseid kliente turunduslehtris allapoole suunata.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *