Το Virtru ανακηρύχθηκε κορυφαίος χώρος εργασίας στην Washington Post, 2 χρόνια τρέξιμο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η. Virtru τιμήθηκε ως κορυφαίος χώρος εργασίας της Washington Post για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Αυτή η αναγνωρισμένη αναγνώριση χρησιμεύει ως απόδειξη για την. Oμάδα μας, η οποία εργάζεται ακούραστα για να προσφέρει. Uπέροχες εμπειρίες και προϊόντα στους πελάτες μας.

Τα βραβεία Top Workplaces

βασίζονται αποκλειστικά στα σχόλια των εργαζομένων. Rου συγκεντρώθηκαν μέσω μιας ανώνυμης έρευνας τρίτων που διαχειρίζεται η Energage, LLC.

Τι κάνει το Virtru μοναδικό; Ρωτήστε έναν Βιρτρουβιανό τι του αρέσει περισσότερο. Qταν εργάζονται εδώ, και είναι σχεδόν πάντα αυτό: «Οι άνθρωποι».

Η Laurel Stonebraker, Senior People

Experience Specialist, μοιράζεται τον ρόλο Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS της στην ομάδα. Aνθρώπων του Virtru: “Η ομάδα μου είναι απίστευτα αφοσιωμένη στην παροχή ποιοτικής εργασιακής εμπειρίας και εξυπηρέτησης στους υπαλλήλους της Virtru. Μου αρέσει που η ομάδα προσεγγίζει κάθε μέρα με μια νοοτροπία συμπόνιας .”

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Το Virtru δεσμεύεται επίσης για συνεχή μάθηση

Kαι ανάπτυξη για τους συμπαίκτες μας. Η Deployment Engineer Jenna Villaflor υπογραμμίζει τι της αρέσει περισσότερο όταν εργάζεται στην ομάδα μηχανικών Virtru: “Ένα από τα πολλά πράγματα που μου αρέσει όταν είμαι σε αυτήν την finanční prostředky na ομάδα είναι η ποσότητα της έκθεσης που έχουμε κατά τη μάθηση, τη δοκιμή και την εφαρμογή νέας τεχνολογίας. Είναι πραγματικά το ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις!”

Τέλος, ένα από τα πράγματα που κάνει το

Virtru εξαιρετικό μέρος για εργασία είναι ότι έχουμε εξαιρετικά προϊόντα που βοηθούν περισσότερους από 8.000 πελάτες να προστατεύουν εύκολα και με σιγουριά τα πιο σημαντικά δεδομένα τους καθημερινά. Για να πάρετε μια γεύση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες μας χρησιμοποιούν το Virtru, ρίξτε μια ματιά στη βιβλιοθήκη μελέτης περίπτωσης .

Γίνετε μέλος μιας από τις καλύτερες εταιρείες τεχνολογίας της Ουάσιγκτον

Ως νικητής του Top Workplaces για δύο συνεχόμενα χρόνια, παραμένουμε αποφασισμένοι στην αποστολή μας να φέρουμε επανάσταση στην προστασία δεδομένων και στην ιδιωτικότητα για περισσότερους από 8.000 πελάτες παγκοσμίως. Εκτιμούμε βαθύτατα την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των αξιότιμων πελατών και agb directory συνεργατών μας, οι οποίοι μας εμπνέουν να υπερβαίνουμε συνεχώς τα όρια και να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις για την προστασία των δεδομένων, χωρίς να περιορίζουμε τη δυνατότητα κοινής χρήσης τους.

Εάν αναζητάτε ένα επαγγελματικό

Rεριβάλλον που εκτιμά τη συμπόνια, την αφοσίωση και τη συνεχή ανάπτυξη, σας προσκαλούμε να σκεφτείτε μια καριέρα στη Virtru . Γίνοντας μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να συνεισφέρετε στο αξιοσημείωτο ταξίδι μας και να γίνετε μέλος ενός οργανισμού που έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος χώρος εργασίας της Washington Post δύο συνεχόμενα χρόνια. Για να ενημερώνεστε για τις θέσεις εργασίας μας, φροντίστε να ακολουθήσετε το Virtru στο LinkedIn .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *