Saapuvan sähköpostin markkinointi: sähköposti, jonka haluat vastaanottaa

voimme arvata , mitä ihmiset ajattelevat, emme, mutta olisi hauskaa pystyä siihen. Vaikka voimme kuvitella, mikä oli ensimmäinen asia, joka tuli mieleen lukiessasi sähköpostimarkkinointia ja siinä se on, roskapostia, vanhanaikaista, se ei toimi ja paljon muuta, mutta olet väärässä, kyllä ​​ja paljon!, ja sähköpostimarkkinointi on… on elävämpää kuin koskaan! On tullut aika jättää ennakkoluulot taakse ja hyväksyä, että sähköpostimarkkinointi on edelleen erittäin tehokas ja hyödyllinen taktiikka kehittää onnistuneesti saapuvan markkinoinnin strategia kaikille yrityksille. Mutta entä teollisuuden yritykset, joiden ostoprosessi on erilainen? On erittäin tärkeää ohjata Inbound-sähköpostimarkkinoinnin strategiaa teollisuusyrityksissä metodologialla, jonka sisältö keskittyy potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemiseen, joten miten annamme inbound-lähestymistavan teollisuusyrityksen sähköpostimarkkinointiin? Huomio, aloitamme jo.

Sähköpostimarkkinointi Inbound-markkinoinnin vaiheissa

Se näyttää olevan inbound-markkinoinnin elämänlaki, mutta jos haluamme tehdä sen hyvin, meidän on noudatettava sitä kirjaimellisesti. Se osoittaa, että olemme läsnä ostokierron aikana, jonka jotkut potentiaalisista asiakkaistamme voivat tehdä, tässä yhteydessä sähköpostimarkkinointi voi olla erittäin hyödyllistä kahdessa tärkeässä vaiheessa, jotka ovat osa Inbound-markkinointiprosessia.

Riippumatta siitä, missä käyttäjä on ostosyklissä, sähköpostin sisältämät tiedot ovat erittäin tärkeitä sähköpostimarkkinoinnin tekemiseksi , koska niitä on mukautettava. Puhuimme kahdesta tärkeästä vaiheesta, joissa sähköpostimarkkinointi on hyödyllisintä, nämä ovat koulutusvaihe ja transaktiovaihe, mitä ne ovat?

 

Tästä näkökulmasta katsottuna sähköpostimarkkinointi on mielenkiintoinen työkalu kommunikoinnin aloittamiseen potentiaalisten asiakkaidemme kanssa, ja siitä voi tulla jopa toistuva suhde tarjoamalla heitä kiinnostavaa materiaalia ja sisältöä.

Saatat olla kiinnostunut: 3 digitaalista työkalua teollisen ostoprosessin virtaviivaistamiseen

Transaktiovaihe
Tämä vaihe alkaa siitä hetkestä, jolloin kuluttaja on edennyt suppilossa ja on siinä kohdassa, jossa hän voi jo ostaa minkä tahansa yrityksen tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Tässä tapauksessa, jos sähköpostimarkkinointia pidetään eräänä transaktioviestinnän muotona, voidaan saavuttaa suuria etuja, ja tässä palataan sähköpostin sisällön tärkeyteen. Joten mitä sisältöä lähetämme käyttäjille, jotka ovat tässä vaiheessa? , hyvä esimerkki tästä teollisuuden yrityksille olisi lähettää yhdestä tuotteestaan ​​2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti tai palvelustaan ​​erityinen tarjous ominaisuuksien, teknisen tiedotteen jne. Erityisesti sisältö, joka kutsuu sinua ostamaan tuotteitasi.

 

Mitä eroja on sähköpostilla, jossa on koulutus- tai tapahtumatavoitteita?

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

Erot vaihtelevat monilta osin, esimerkiksi viestinnän sävyssä . Tapahtumasähköpostin tapauksessa pyrimme siihen, että potentiaaliset asiakkaamme lataavat sisältöä tai ostavat jotain suoraan. Koulutussähköpostilähestymistavan tapauksessa pyritään tiedottamaan kiinnostavan sisällön kautta.

Inbound-metodologian käyttäminen teollisuusyrityksen sähköpostimarkkinoinnissa voisi varmistaa, että sen liidit linkitetään ja kytkeytyvät yritykseen. Tämä tekee sähköpostimarkkinoinnista yhden tehokkaimmista taktiikoista Inbound-markkinointiprosessissamme, sillä yhdellä napsautuksella tavoitamme tuhansia ihmisiä. Mutta huomio! Meidän on ehdotettava sähköpostimarkkinointistrategiaa luodaksemme unohtumattoman kokemuksen nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille ja ennen kaikkea unohtamatta niitä, jotka ovat toisella puolella, koska he ovat olleet ne, jotka ovat kutsuneet meidät lähettämään heille tietoa.

Inbound-markkinoinnin Psihološki utjecaj sukoba metodologiassa jokainen liike on harkittu, minkä vuoksi on elintärkeää, että teollisuuden yritysten tekemät toimet ovat sopusoinnussa markkinoinnin maailman kokemien muutosten alb directory kanssa, erityisesti niille epäilijöille. jotka eivät vielä He ajattelevat, että teollisuusyritykset ja digitaalinen markkinointi voivat olla yhteydessä toisiinsa. Ne ovat harhaanjohtavia.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *