Hotellimarkkinointi: 4 strategiaa asiakkaiden houkuttelemiseksi

Olitpa vasta aloittamassa hotellialaa tai vauhdittaaksesi jo perustettua liiketoimintaasi, hyvä markkinointistrategia voi vain auttaa sinua. Vaikka markkinointi on laaja aihe,  , joiden avulla voit tavoittaa kohdeyleisösi ja varata kaikki huoneesi helposti.

Analyytikot sanovat, että keskitason hotelliteollisuudessa on suuri mahdollisuus kasvuun ja että hotellienpitäjät ovat yhä tietoisempia siitä. Kasvavien mahdollisuuksien myötä kilpailu kuitenkin lisääntyy. Itse asiassa Deloitten analyysi osoitti, että kilpailu näillä markkinoilla kuumenee vuonna 2018 ja tulevina vuosina.

Tämän ratkaisemiseksi useimmat keskitason hotellinpitäjät keskittyvät luomaan ylellisen kokemuksen vierailleen. Alan kokeneemmat osaavat jo hyödyntää alan mahdollisuudet ja tarjoavat asiakkailleen ympäristöä, elämystä ja elämystä kalliista hotellista edulliseen hintaan.

Hotelleille on olemassa erityisiä markkinointistrategioita

Vaikka useat tutkimukset osoittavat, että hotellisektorin panoraama kasvaa yleisesti ottaen positiivisesti, ne hotellit, jotka eivät onnistu innovoimaan, ovat vaarassa menettää markkinaosuuttaan. Nykyään kuluttajat voivat nähdä ja vertailla hotelleja välittömästi liu’uttamalla sormeasi matkasovelluksella varustetulla älypuhelimella ja käyttää suodattimia löytääkseen juuri etsimänsä. Statistic Brainin mukaan yli 148,3 miljoonaa ihmistä käyttää Internetiä tehdäkseen majoitusvarauksia , matkoja ja aktiviteetteja. Tämä tilasto Osta joukkoviestipalvelu edustaa yli 57 prosenttia kaikista matkavarauksista joka vuosi.

Internet ja uudet teknologiat tarjoavat uusia kanavia, jotka ovat jopa tehokkaampia kuin perinteiset. Niiden avulla yritykset voivat saada enemmän näkyvyyttä paljon pienemmillä kustannuksilla, olla vuorovaikutuksessa potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja mitata kaikkia toimia ja tuloksia. Tästä postauksesta löydät viisi ideaa, joiden avulla voit luoda täydellisen markkinointistrategian hotellillesi ja hyödyntää verkkoympäristön tarjoamia mahdollisuuksia.

Osta joukkoviestipalvelu

Käytä tarinankerrontaa erottuaksesi kilpailijoistasi

Hotellille markkinointistrategioita määriteltäessä on olennaista, että kyseisessä hotellissa on jotain, joka tekee siitä ainutlaatuisen, jotain, jonka avulla se erottuu kilpailijoistaan. On monia tapoja saavuttaa tämä. Sinulla zaɓar hotunan da aka buga a ƙarƙashin voi olla ainutlaatuinen rakennus, poikkeuksellinen palvelu, erilainen hintastrategia, näyttävät koristeet, tietty teema, mielenkiintoinen taustatarina tai muu ainutlaatuinen tekijä. Tärkeintä on kertoa potentiaalisille asiakkaille ainutlaatuisesta kokemuksestasi kiinnostavalla tavalla, joka yhdistää heihin emotionaalisesti.

Simon Sinek, Start With Why omistaja ja perustaja, sanoi 

Ihmiset eivät osta latest bulk sms mitä myyt, he ostavat miksi myyt sen.

Kun suunnittelet markkinointiviestiäsi, ei riitä, että kuvailet hotellisi ja tarjoamasi palvelut. Sinun on kerrottava kohdeyleisölle, miksi yrityksesi on tehty heille, ja myös kertoa heille, mitä he kokevat, jos he päättävät yöpyä hotellissasi.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *