Dette er dog bestemt ikke den bedste strategi

Når vi taler om “markedsføring ved at prøve og fejle. A  henviser vi til det faktum, at mange B2B-virksomheder i dag prøver forskellige markedsføringstaktikker i håb om, at en af ​​disse vil bringe de ønskede resultater.

Dette er meget almindeligt, da udfordringerne forbundet. A  med at engagere kundeemner er steget.

til at nå forretningsmål.

I dagens artikel ser vi på, hvordan man. A  bevæger sig fra “trial and error marketing” til et indtægtsgenereringssystem, der omfatter marketing, salg og kundeservice.

 

Sådan laver du en marketingstrategi, der følger med tiden

Sammenlignet med tidligere, især efter pandemien. A  har de marketingstrategier, der anses for effektive, gennemgået en stærk ændring.

I dag gør privatlivs- og databestemmelserne det sværere at sende kolde e-mails. Mange mennesker arbejder stadig på afstand, så det bliver stadig mere problematisk at ringe ind på kontoret. Arrangementerne er tilbage, men antallet af deltagere er markant lavere end i perioden før Covid.

Det er derfor stadig sværere at generere C-niveau udøvende liste kundeemner. A  tilbyde salgsmuligheder og øge omsætningen måned efter måned. Som et resultat fortsætter ledere af B2B-virksomheder med at prøve uden at forstå niveauet af færdigheder og handlinger, der er nødvendige for at generere nok leads til at sikre opnåelsen af ​​deres mål.

C-niveau udøvende liste

Men hvordan kan man forstå, om man markedsfører ved at prøve og fejle?

Der er nogle klare indikatorer, lad os se dem nedenfor.

Du ved ikke præcis, hvem køberpersonaerne er

Det betyder ikke at have en klar profil af interessante potentielle kunder eller specifikke målvirksomhedskonti at målrette Как да създадете връзки на уебсайт и да увеличите трафикаc  mod. Du har brug for nøjagtige og fuldstændige oplysninger , herunder psykografiske data, og en adfærdsprofil. A der inkluderer de kanaler, brugerne bruger til at finde information online.

Du har ikke en stor historie

I dette tilfælde er det, der mangler, en følelsesladet, forstyrrende, overbevisende og engagerende historie at fortælle om virksomheden, designet specifikt til at tiltrække målgrupper, og som alle kan bruge, når det er nødvendigt.

Du ved ikke, hvad der gør virksomheden fantastisk

Alle bør være klar over, hvad der adskiller virksomheden  chine directory fra sine konkurrenter, hvad dens styrker er, og de ting, som ingen andre gør eller kan sige, de gør.

Du har ikke specifikke marketingmål

Det er vigtigt at have et sæt konkrete mål at nå over en vis periode og frem for alt at kunne måle dem for at forstå, om strategien går i den rigtige retning.

Du prioriterer ikke de rigtige marketingstrategier inden for kampagner

Det betyder, at man ikke er i stand til at prioritere de forskellige handlinger, der skal udføres, og ikke at have en personlig omnichannel-strategi , der kan formidle virksomhedens store historie til potentielle kunder

C-niveau udøvende liste

Men sandheden er

Hvordan man slipper af med slimhoste er et af de mest almindelige spørgsmål, der plager dem, der lider af denne sygdom. , […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *