Εκστρατείες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Halloween

Εκστρατείες ηλεκτρονικού Το μάρκετινγκ μέσω email είναι μια δοκιμασμένη. Kκαι αληθινή μέθοδος επικοινωνίας με τους πελάτες σας και τα μηνύματα. Nηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα το Halloween μπορούν να δώσουν στις κανονικές. Oσας καμπάνιες μια τρομακτική αλλαγή. Οι ιδέες διαφήμισης για το Halloween για καμπάνιες. Nηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν. Tτρομακτικές γραμμές θέματος, θεματικά γραφικά. Kκαι αποκλειστικές εκπτώσεις διακοπών. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε email με θέματα όπως «Boo! Εδώ είναι μια τρομακτική καλή συμφωνία!» ή “Ξεκλειδώστε τις αποκριάτικες λιχουδιές σας – Εκπτώσεις μέσα”.

Πρότυπο email με θέμα το Halloween

Οι ιδέες μάρκετινγκ της επιχείρησής σας για το Halloween μπορεί να περιλαμβάνουν την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που Ειδικός επικεφαλής μοιράζονται πληροφορίες, όπως συμβουλές για ένα αποκριάτικο πάρτι ή ιδέες δημιουργικών κοστουμιών. Αυτά μπορούν να συνδυαστούν με προσφορές για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Η εξατομίκευση προχωρά πολύ, επομένως σκεφτείτε να τμηματοποιήσετε τις λίστες email σας για να προσφέρετε στοχευμένες προσφορές με βάση παλαιότερες αγορές ή προτιμήσεις πελατών.

Πηγή εικόνας: reallygoodemails com

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε τολμηρές και εορταστικές εικόνες για να κάνετε τα email σας να εμφανιστούν και συμπεριλάβετε ένα σαφές CTA για να αυξήσετε τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια του Halloween.

Ειδικός επικεφαλής

Συνεργαστείτε με Influencers

Η ενσωμάτωση συνεργασιών επιρροής στις καμπάνιες μάρκετινγκ με θέμα το Halloween μπορεί να προσφέρει έναν οργανικό τρόπο azb directory προσέγγισης νέου κοινού. Συνεργαστείτε με παράγοντες επιρροής που ευθυγραμμίζονται με την επωνυμία σας για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που προβάλλει τα προϊόντα σας με τρομακτικό και διασκεδαστικό τρόπο. Για παράδειγμα, μια επωνυμία ομορφιάς μπορεί να συνεργαστεί με καλλιτέχνες μακιγιάζ για να δημιουργήσουν εμφανίσεις για το.

Halloween χρησιμοποιώντας τα προϊόντα τους.

Eνώ μια εταιρεία διακόσμησης σπιτιού sarotra ny mandingana ny filan’ny θα μπορούσε να συνεργαστεί με ανθρώπους που επηρεάζουν τον τρόπο ζωής για να διακοσμήσουν τα σπίτια για τις διακοπές.

Αυτός ο τύπος δημιουργικού μάρκετινγκ για το

Halloween όχι μόνο ενισχύει την απήχησή σας, αλλά προσθέτει επίσης αυθεντικότητα στις ιδέες μάρκετινγκ της επιχείρησης για το Halloween. Όταν οι καταναλωτές βλέπουν αξιόπιστους παράγοντες επιρροής να χρησιμοποιούν τα προϊόντα σας, χτίζει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, γεγονός που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια του Halloween.

Συμβουλή:

Προσφέρετε στους influencers αποκλειστικού. Eεκπτωτικούς κωδικούς ή συνδέσμους συνεργατών για περαιτέρω κίνητρα για αγορές.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *