Πώς να Καλλιεργήσετε Διαρκείς Συνομιλίες γύρω από την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο

Πώς να Καλλιεργήσετε Κατά τη διάρκεια βασικών εκδηλώσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, όπως Ημέρα Ιδιωτικού Απορρήτου τον Ιανουάριο και Μήνας Ευαισθητοποίησης στον Κυβερνοχώρο καθ ‘όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, η ισχυρή συμπεριφορά ασφαλείας και οι βέλτιστες πρακτικές γίνονται κορυφαίες. Αλλά πώς μπορείτε να κάνετε τους εργαζόμενους να ενδιαφέρονται για την ασφάλεια όλο το χρόνο;

Το κλειδί για την εμπλοκή των υπαλλήλων σας γύρω

από την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι να κάνετε την ασφάλεια συνήθεια. Ακριβώς όπως κάθε άλλη συνήθεια, είναι σχετικά με μικρές, συνεχείς αλλαγές που προσθέτουν ένα μεγάλο αντίκτυπο.

Για τους ηγέτες ασφαλείας, τα εργαλεία και οι Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS επικοινωνίες που εισάγετε μπορούν να διευκολύνουν μια συμπεριφορική αλλαγή. Ακολουθούν διάφοροι τρόποι για να πυροδοτήσετε συνομιλίες και συνεχή ευαισθητοποίηση ασφάλειας μεταξύ των ομάδων σας.

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

 

Εξηγήστε τις παραβιάσεις στις ειδήσεις

Οι παραβιάσεις δεδομένων μεγάλης κλίμακας συμβαίνουν, δυστυχώς, με αυξανόμενη συχνότητα και με αυξανόμενο μέγεθος. Τα περιστατικά που επηρεάζουν τις μεγάλες επιχειρήσεις γίνονται γρήγορα μεγάλοι τίτλοι, με τα περιστατικά παραβίασης માટે શ્રેષ્ઠ વેબસાઇટ બિલ્ડર વ્યવસા δεδομένων να έρχονται. Χρησιμοποιήστε αυτά τα περιστατικά ως ευκαιρία για να εκπαιδεύσετε και να συμμετάσχετε. Βοηθήστε τους υπαλλήλους σας να καταλάβουν τι σημαίνουν αυτές οι παραβιάσεις και τι μπορούν να κάνουν για να παραμείνουν. Δείξτε τους τα είδη των απειλών που πρέπει να προσέξετε και υπενθυμίστε τους τη σημασία των ενεργειών κάθε ατόμου. Για να κάνετε τους εργαζόμενους να ενδιαφέρονται για την ασφάλεια, το χάσμα μεταξύ εργασίας και σπιτιού.

Για να κάνετε τους εργαζόμενους να

ενδιαφέρονται για την ασφάλεια, το χάσμα μεταξύ εργασίας και σπιτιού.
Δείξτε πώς οι βέλτιστες πρακτικές στην εργασία μπορούν να μεταφραστούν στις βέλτιστες πρακτικές στο σπίτι. Κανείς δεν θέλει να κλέψει την ταυτότητά του. Κανείς δεν θέλει να δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αδειάζει ξαφνικά. Δείξτε στους adb directory εργαζόμενους ότι οι συνέπειες των αδύναμων κωδικών πρόσβασης και της ανεξάρτητης κοινής χρήσης δεδομένων μπορούν να έχουν.  εξασφαλίσουν τη διαδικτυακή τους. Αυτό θα βοηθήσει να βάλει την ασφάλεια σε προοπτική και να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο η δουλειά της ομάδας ΤΠ και όχι μόνο κάτι. Θα πρέπει να αποτελεί μέρος κάθε αλληλεπίδρασης με την τεχνολογία—από υπολογιστές σε τηλέφωνα και συσκευές στο σπίτι.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *