Parasiit-SEO ehk parasiit-SEO on optimeerimisstrateegia

Mis te arvate, mis sellel SEO-ga pistmist on ? Me ei räägi bioloogiast, vaid pigem strateegiast teie kaubamärgi tugevuse suurendamiseks veebis . Mis keskendub asutuste loomisele, et parandada teie paremusjärjestust konkurentsivõimeliste märksõnade põhjal. Seda tuleks teha, avaldades väärtuslikku sisu muudel veebisaitidel, mis on Google’i otsingus kõrgel kohal. Kuigi seda peetakse sageli mustaks mütsiks , võib parasiit-SEO olla Google’i silmis õige ja eetiline strateegia – peate lihtsalt järgima õigeid juhiseid. Vaata nüüd, kuidas seda teha! Mis on parasiit-SEO? Miks parasiit-SEO töötab? Parasiit-SEO eetilised probleemid Kuidas rakendada parasiitide SEO-d? Avastage peamised sammud Parasiit-SEO riskid Mis on parasiit-SEO?

Parasiit-SEO on leheväline optimeerimisstrateegia

Seisneb sisu avaldamises ametiasutuste saitidel , et kasutada ära nende nähtavust ja asjakohasust oma kaubamärgi tugevuse suurendamiseks. Seda võib portugali keeles nimetada ka parasiit-SEO-ks või barnacle SEO-ks või parasiitide hostimiseks. Parasiit-SEO keskendub suure konkurentsiga märksõnadele , mille otsingumaht on faksiloendid suurem. Kui avaldate sisu veebisaidil, mis on üldsuse ja Google’i poolt hästi äratuntav, on teil parem võimalus neid termineid otsingumootoris järjestada. Isegi ilma tagasilinkideta oma veebisaidile saavutate brändingu tugevuse , mis loeb ka Google’i jaoks punkte. Seda lehevälist SEO strateegiat kasutatakse aga sageli musta mütsina – seetõttu ei suhtuta sellesse alati positiivselt. See juhtub aga ainult siis, kui veebisaidid ei kasuta parasiit-SEO-d eetiliselt. Teisest küljest, kui joondate oma strateegia Google’i juhistega , võite saavutada otsingumootorite pingereas kõrgemaid tulemusi ilma selle reegleid rikkumata.

Mis täpselt on must müts?

Must müts viitab ebaeetilistele ja sageli ebaseaduslikele tavadele tehnoloogia- ja digitaalturunduses, mida tehakse eeliste või kiirete tulemuste saamiseks, rikkudes kehtestatud reegleid või juhiseid. SEO kontekstis hõlmab must müts näiteks taktikaid, nagu liigne märksõnade kasutamine, peidetud sisu loomine, mida kasutaja ei näe, kuid otsingumootorid tuvastavad, ja linkide ostmine otsingu edetabelite manipuleerimiseks. Põhimõtteliselt on see viis algoritmi n-ö petta, et positsioone kiiremal, kuid ebaeetilisemal viisil saavutada ja ülespoole liikuda . Need tavad võivad pakkuda lühiajalist kasu, kuid toovad sageli kaasa otsingumootoritele tõsiseid karistusi, nagu saidi eemaldamine otsingutulemustest. Klassikaline näide mustast mütsist, mida me praegu SERP- is palju näeme, on Telegrami või kihlvemissaitide rühmade reklaamimine, mis kasutavad kõrge mainega domeene, nagu föderaalülikoolid ja/või valitsuse veebisaidid, nagu on näidatud allolevas näites.

faksiloendid

“Hea” parasiitide SEO näide

Hea näide parasiit-SEO-st on konsultant Ryan Stewarti kirjutatud sisu, mis avaldati Mozi ajaveebis ja selgitab, miks ta SEO-teenuste müümise lõpetas. Ahrefsi ajaveebi andmetel genereeris leht tuhandeid orgaanilisi külastusi märksõna “SEO-teenused”. Avaldamise ajal 2015. aastal oli Mozi domeenil peaaegu kaks korda suurem autoriteet kui agentuuri c phone number veebisaidil, kus Ryan töötas. See tähendab, et kui ta oleks otsustanud avaldada agentuuri veebisaidil, poleks ta saavutanud nii palju nähtavust ja tunnustust kui selle teema juhtpositsioon. SEO arvutustabelite komplekt Miks parasiit-SEO töötab? Parasiitide SEO toimib, kuna sisu saab ära kasutada hostsaidi volitusi, et suurendada nähtavust ja asjakohasust .

Sait tõstab sisu Google’i edetabelis

kuna sellel on otsingumootoris juba eelispositsioonid. Kui veebisait on teie nišis viide, kasutate ikkagi ära volitused, mis sellel teemal juba on . Vaevalt suudaksite seda traditsioonilise SEO-ga saavutada, eriti konkurentsivõimelisemate märksõnade puhul, kuna teil on väiksem sait, millel on vähem volitusi, mida algoritm ei soosi. Tehes koostööd oma la riĉa platformo kaj fleksebla prezo de ranktracker nišis asuva autoriteetse saidiga ja saavutades paremaid otsingupositsioone, saate tugevdada oma kaubamärki nii avalikkuse kui ka Google’i jaoks. Isegi kui sisu teie veebisaidil ei avaldata, saate sellest nähtavusest kasu, sest otsingumootor tunneb teie brändi autorsuse ära ja asetab selle viitena. Lisaks edastab kõrge võimuga sait tagasilinkide kaudu rohkem linkide mahla . Linkide loomise strateegias on alati oluline otsida usaldusväärseid partnereid, mis on teie nišis asjakohased ja kes edastavad linkimahla kaudu rohkem autoriteeti. See on ka põhjus, miks parasiit-SEO töötab: lisades oma lehtedele tagasilinke autoriteetsetelt saitidelt, saate rohkem linki .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *