Send SMS fra en Raspberry Pi

Marketingfolk har stillet det samme spørgsmål siden internettets begyndelse: Hvad er den hurtigste og bedste måde at få mit budskab i hænderne på min målgruppe?

Nå, en måde at begynde at besvare dette ældgamle spørgsmål på er ved at oprette en kanalstrategi. Hvilket er marketing-speak for processen med at beslutte, hvilke kanaler der skal bruges.

For at hjælpe dig med at komme i gang med valg af kanal har vi samlet nogle oplysninger og data om populære mobilkanaler, inklusive tekst. For selvom vi er store fans af SMS, er det ikke det helt rigtige for hver enkelt virksomhed.

Hvorfor er e-mail stadig vigtig?

E-mail er massiv. Den Industri e-mail-liste globale e-mail-softwarestørrelse blev vurderet til 1,12 milliarder USD i 2020. Og den bliver ikke langsommere lige nu.

Virksomheder har sendt e-mails siden 70’erne. Brug af e-mail til markedsføring er meget tilgængeligt, fordi næsten alle har en e-mailadresse. Der er i øjeblikket 4 milliarder daglige e-mail-brugere, og 99 % af forbrugerne tjekker deres e-mail dagligt.

Mange virksomheder vælger e-mail, fordi det er:

Omkostningseffektiv sammenlignet med betalte annoncer.
Virksomheder kan bruge en masse-e-mail-tjeneste
Nem at måle til kampagnerapportering.
Giver regelmæssigt et investeringsafkast (ROI).
Lyder godt, ikke? Lad os dykke ned i tallene.

Hvordan er sms’er sammenlignet med e-mail?

Industri e-mail-liste

E-mail og SMS er lidt aero leads forskellige – tekst er kun mobil og kræver ingen internetforbindelse. Mens e-mail ofte ses på både mobil og computer, hvilket giver den en anden rækkevidde.

Det er en god idé at tænke på at bruge disse kanaler sammen i stedet for at vælge den ene frem for den anden. Vi sammenlignede nogle nøglestatistikker for at hjælpe med din planlægning.

Overvejelser ved brug af e-mail som kanal
E-mail er fantastisk, men det er ikke kun solskin og roser. Der er nogle ting at overveje, hvis du går videre med e-mail.

Kan markeres som spam

De fleste mennesker Langkung ti 1400 Taun modtager hundredvis af e-mails hver dag. På grund af dette har mange e-mail-servere spamfiltre på plads. Dit publikum kan øge deres filtre, så mange marketing-e-mails går direkte til spam-mappen og aldrig bliver set.
Lav CTREmail er en fantastisk måde at markedsføre din virksomhed på, men den har en lavere CTR. Overvej de forventede resultater i forhold til dit budgetterede forbrug for at finde ud af, om det er det rigtige for dig.

Det er meget konkurrencedygtigt Det er sandsynligt, at de fleste af dine konkurrenter bruger e-mail, så det er sværere at skille sig ud og få salg. Skamløst stik: Kun 43 % af marketingfolk brugte SMS i deres strategi i 2022.
Blande SMS med e-mail
Smarte virksomheder parrer SMS med e-mail. Afhængigt af din branche, publikums forventninger og virksomhedens mål, kan SMS være mere effektiv til nogle former for kommunikation. Og e-mail til andre.

Tænk over den type kommunikation, du sender. Hvem du sender det til. Og hvad du vil have dem til at gøre, når de har modtaget det.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *