Dovednosti specialisty na digitální marketing

Specialistu na digitální marketing podporují specialisté na SEO / SEM, sociální média, weboví vývojáři, grafici a specialisté na UX, aby mohli realizovat jeho nápady.

Specialista na digitální marketing musí

Skutečně znát nástroje a oblasti jejich použití, ale především proto, že musí být schopen řídit a koordinovat zakázky , které někdy vyžadují zásah více specializovaných osobností.

specialista-digital-marketing-marketing-skills-Facile-Web-Markeitng-Nicola-Onida-SEO-copywriter-digital-Marketing-Specialist
Marketér ve tvaru T
Abyste se stali digitálním marketérem, je nutné všechny tyto aktivity trochu nastudovat, abyste měli obecnou představu, abyste až budete jednat s ostatními kolegy nebo členy týmu, věděli jste, o čem mluví.

Ve Spojených státech tomu říkají T-Shaped Marketer . Tedy znát dobře horizontálně složky digitálního marketingu a následně se specializovat na jednu (nebo více) sektorových vertikál. Mnoho obecných dovedností v digitálním světě a velmi vertikální, na které se lze specializovat.

Dovednosti potřebné k výkonu profese specialisty na digitální marketing jsou:

Znáte základy marketingu

Umět plánovat a mít schopnost hospodařit s časem.
Mít kreativní a dobré prezentační dovednosti.
Znalosti v klíčových oblastech marketingu (SEO, sociální média, content marketing, email marketing, PPC a SEM)
Vědět, jak plánovat, vytvářet a realizovat marketingovou strategii.
Pochopte hlavní dostupné nástroje měření.

Rozvíjejte sociální přítomnost a efektivně propagujte značky

Mějte přehled o marketingových trendech a novinkách, např. Aktualizace Google a změny algoritmů
Kdo pracuje v digitálním světě, musí mít základní znalosti programovacích jazyků. Specialisté na digitální marketing úzce spolupracují s Seznam e-mailů pro průmysl webovými vývojáři a webdesignéry: základní znalost HTML a hlavních programovacích jazyků (CSS, JavaScript, PHP atd.) je velmi užitečná. I když ne povinné.

Seznam e-mailů pro průmysl

Jaká je cesta školení, abyste se stali Principais conflitos éticos no uso da tecnoloxía specialistou na digitální marketing?
V době psaní tohoto článku ještě neexistuje fakulta digitálního marketingu. Můžete však navštěvovat různé studijní kurzy – spojené s obecnějšími alb directory předměty, jako je ekonomie nebo komunikace – věnované digitálnímu marketingu.

Nějaké příklady?

Specialisté digitálního marketingu na dnešním trhu jsou většinou profesionálové vyškolení v oboru.

Pocházejí z různých směrů (často ani nesrovnatelných), kteří rozvinuli a prohloubili znalosti a dovednosti ze světa komunikace, marketingu a ekonomiky pro podniky, psychologie a filozofie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *