Niche-markkinointiideoita – haastattelu Two Wheel Gearin kanssa

Markkinoille siirtyminen on loistava strategia pienille yrityksille, jotka aloittavat toimintansa ja haluavat saada kilpailuetua. Sillä on hyvät ja huonot puolensa, mutta jos yritys onnistuu saamaan kaiken hyödyn irti, negatiiviset puolet voidaan jättää huomiotta.

Meillä oli etuoikeus haastatella Reid Hemsingiä,   toimitusjohtajaa. Vancouverissa Kaliforniassa sijaitseva yritys  on suunnitellut ainutlaatuisen laukkusarjan pukujen kantamiseen pyöräillen töihin. Two Wheel Gears on onnistunut markkinoimaan niche-tuotetta erittäin menestyksekkäästi saamalla Small Business BC Awards -tapahtuman “Paras markkinoija” -palkinnon.

Tapasin heidät vuonna 2009.

Kuinka kaikki alkoi? Miten syntyi ajatus suunnitella 

Tietyn ajan kuluttua, kun rakensimme sitä, minun piti sijoittaa siihen jotain. Pohjimmiltaan kehittelimme ideaa ja päätimme, että voisimme rakentaa todella mukavan tuotteen ja myydä sen useammalle ihmiselle, mutta olimme alussa hyvin ruohonjuuritason tasolla. Pohjimmiltaan vuonna 2010 otin sen haltuuni ja otin koko yrityksen haltuun ja aloin rakentaa ja suunnitella kasseja kellarissani. Aloitimme Whatsapp-numeroluettelo juuri tämän pienen verkkokaupan verkossa ja lähetimme kasseja ihmisille. Kaupungissani oleville asiakkaille toimitin kassit lounasaikaan ja tapasin heidät heidän toimistonsa essä, joten se oli todella ruohonjuuritason tapaa.

Mutta yritys todella aloitti toimintansa vasta vuonna 2014. Olen kerännyt kaiken tämän palautteen muutaman viime vuoden aikana, ja kaikkien toivelistalla oli uusi tuote, joten päätin lopettaa työni, muutin Vancouveriin ja aloitin Two Wheel Gearin kokopäiväisenä yritykseni. Siitä yritys todella sai alkunsa. Sieltä se sai hieman omaa elämäänsä ja pääsimme isompiin jälleenmyyjiin ja jatkoimme maineemme ja todellisen brändimme rakentamista.

Whatsapp-numeroluettelo

Olet äskettäin saanut Small Business BC Awardsin 

Joka kerta kun saan sähköpostin, luen yhden arvosteluista tai saan ehdotuksia jostakin, otan sen aina vastaan ​​ja lisään Les résultats de l’enquête auprès des travailleurs de sen tähän jatkuvaan Evernote-dokumenttiin. Sitten kun on aika suunnitella uudelleen, käyn läpi kaiken palautteen ja mietin, mitä on hyvä laittaa uuteen malliin ensi vuonna. Kerään aina sellaista palautetta ja laitan sen tuotteisiin.

Luulen, että olemme tehneet jonkinlaista markkinointia, jota mikään muu todellinen pyöräilyyritys – tai ei monet pyöräilyyritykset – käytä. Sanoisin, että tärkein asia, joka sai meille paljon huomiota, on se, että teimme kaksi todella latest bulk sms siistiä markkinointikampanjaa. Ensimmäinen oli, että sponsoroimme paikallista vancouverilaista urheilijaa. Hän oli hiihtäjä, joka kilpaili aiemmin hiihdosta olympialaisissa ja yritti vain siirtyä pyöräilyyn. Ennen kuin hän pääsi olympiajoukkueeseen tai vastaavaan, sponsoroimme häntä ja auttoimme häntä pääsemään seuraavalle tasolle.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *