Võimalused oma digitaalse turunduse jõupingutuste täiendamiseks 2021. aastal

Tänapäeval peab teie ettevõtte turundamise ülesanne hõlmama tohutut digitaalset komponenti, kuna maailm läheb üha enam reaalsest suhtlusest üle võrgule. Enamiku kaasaegsete ettevõtete jaoks näitavad eelarved digitaalsele üleminekut. Näiteks digitaalsete reklaamide kulutused kasvasid 2020. aastal B2B meililoend pandeemiast hoolimata 12%. Ükski ettevõte ei saa tänapäeval endale lubada digimaastikku ja e-kaubandust ignoreerida. Nii et kui otsite viise, kuidas oma digitaalset turundust 2021. aastaks uuendada, et hiljutisi muudatusi ära kasutada, olete õiges kohas. Lugege edasi ja kasutage arutatud nõuandeid maksimaalselt ära.

Pilt on Enterprisers Projecti loal

Täiendage oma digitaalset turundust

Muutunud pole mitte ainult digitaalse turunduse mõju teie kasumile, vaid ka viis, kuidas digitaalturunduses edu saavutada, tänu uutele platvormidele, uutele analüüsitööriistadele ja uuenenud rõhuasetusele mobiilile. Nende muudatuste kasutamiseks peate oma digitaalse turunduse strateegiaid uuendama, kui soovite oma turutulu säilitada või suurendada.

Teine viis, kuidas oma digitaalset turundust uuendada, on tunnustada Z-generatsiooni suurenenud ostujõudu. See tarbijarühm, kes on sündinud umbes 1990. ja 2010. aasta vahel, on saamas omaette, kusjuures vanimad tarbijad lähenevad oma 30. sünnipäevale. Isegi noorimad Zersi põlvkonnast on nüüd lähenemas tõelise ja sõltumatu tarbimise ajale, mida juhivad pigem nende endi otsused, mitte ei peegelda oma vanemate ostuotsuseid. USA-s ja Euroopas kontrollivad need noored ostjad ka suurt ostujõudu – täpsemalt 143 miljardit dollarit.

Mõned viisid, kuidas peate oma digitaalset turundust uuendama, hõlmavad pigem lihtsaid muudatusi taktikas kui strateegilist nihet. Kõigepealt räägime sellest täienduste rühmast.

B2B meililoend

Looge oma brändi ümber kogukond

Kõigepealt peaksite mõtlema, mida teie bränd inimestele tähendab ja kuidas saate oma kliente lähemale tõmmata. Tänapäeval ei piisa lihtsalt inimestele müümisest, peate panema nad tundma end teie brändi ümbritseva kogukonna osana. Ja see kogukond eksisteerib võrgus ja sotsiaalmeedia platvormidel. See, kuidas te nendel platvormidel suhtlete ja suhtlete, aitab teil luua ja kasvatada tõelist kogukonda. See strateegiline kohustus jääb muutumatuks.

Siiski tekivad uued platvormid ja olemasolevate platvormide muudatused nõuavad teie digitaalse turunduse taktikalisi uuendusi.

Alustame uute platvormidega. TikTok on uus platvorm , mida on 2021. aasta jaanuari seisuga 689 miljoni kasutajaga võimatu ignoreerida, mis teeb sellest suuruselt 7. sotsiaalse platvormi. Ja see kaotab kiiresti vahe teiste platvormidega.

Clubhouse , teine ​​uus platvorm, kogub samuti hoogu nii kaugele, et see on endiselt ainult kutsetega, kuna nad ei suuda nõudlusega toime tulla. Algselt iPhone’is tutvustas rakendus hiljuti Andriodi seadmete versiooni, mis toetab kõneraadioga sarnaseid sünkroonseid vestlusi ilma sõelumiskõnede kaudu pakutava tsensuurita. See on suurepärane tööriist, et julgustada oma sihtturundusega tegelema, küsimustele vastama ja mõjutajatel oma asju teha.

Vahepeal on mõned platvormid praegu teistsugused kui varem. Näiteks ruumis olev suur gorilla Facebook, kuigi see veel kasvab, meelitab nüüd vanemat publikut, kuna nooremad inimesed triivivad Snapchati, TikToki ja muudele platvormidele, mis neile rohkem meeldivad (ja ilma platvormil olevate vanematele teavet avaldamata). Vaata lähemalt Facebooki kasutajate soo ja vanuse kohta allpool.

Pilt Hootsuite’i loal

Kasutage videosisu

Tänapäeval on videosisu tohutu. Me kõik teame, et inimeste Kako se zaštititi od sve većeg problema krađe identiteta tähelepanuvõime on suhteliselt lühike, seega kui soovite inimesi sisuga meelitada ja neid pikemaks perioodiks kaasata, tasub oma sisuturundustehnikate arsenali lisada veidi rohkem videosisu.

Videoturundus on aeganõudvam ja nõuab teatud oskusi, kuid keegi ei eelda, et videosisu konkureerib Hollywoodi kassahitiga. Sisu on olulisem kui visuaalsed elemendid, mis ei nõua palju rohkemat kui valgustust (helivalgusti töötab hästi), välist mikrofoni ja iPhone’i või muud hilise mudeliga mobiilseadet.

SEO

SEO (otsingumootoritele optimeerimine) oli alati liikuv sihtmärk ja tänane päev pole erand. Peate oma digitaalset turundust, eriti oma veebisaiti, täiendama Google’i algoritmi uusima värskendusega – veebipõhiste elutähtsate näitajatega . See 2021. aasta mai lõpus rakendatud muudatus reklaamib veebisaite otsingus nende pakutava külastajakogemuse põhjal. Kõik, mis tekitab kehva külastajakogemuse (nt aeglane laadimiskiirus), toob kaasa madalama asetuse otsingutulemustes.

Pilt pärineb otsingumootori ajakirjast

SEO strateegiate optimeerimine häälotsingu jaoks on veel üks viis 2021. aasta digitaalturunduse uuendamiseks, kuna rohkem kasutajaid suunab oma otsingu mobiilseadmetele, mis on lubatud Alexa, Siri adb directory või Cortanaga, või kasutavad selliseid seadmeid nagu Google Home või Alexa eraldiseisvad seadmed. nagu Alexa Show.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *